Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

sid, dzink, czaussie
no, a co si teď z toho mám vybrat:). Já tomu úspěchu věřím a pokud věřím a jdu za tím, tak toho taky dosáhnu-myslím že s jiným přístupem by nemělo cenu se o to ani snažit...
Radost z obchodů
Tom
PS:je fakt, že zaznamenávám jistý vývoj. Nejdřív mě štvaly chyby v mém systému (když ukázal vstup a skončilo to ztrátou), teď mě mnohem víc štvou chyby pramenící v mojí nedůvěře=strachu (vyplyne z toho pozdní vstup a ztráta i v jinak ziskovém signálu) a řek bych, že bych se měl dopracovat k tomu, že mě nebude štvát nic, jen budu chladně analyzovat

Odesláno

Jak to tu čtu, neubráním se tomu a musím vám napsat, že jsem nadšený z toho jaká je tu skvělá komunita lidí, která si navzájem pomáhá a podporuje se. Kdybych měl klobouk tak smeknu!

Zdar a sílu všem!
Kája

Odesláno

marcus:
když se teď ohlídnu zpět za svým tříletým obchodování na forexu, opotí se mi čelo, když si představím, že bych hnen svůj první účet nepoložil. Jde o to, že série ztrát hned ze začátku je výborným testem tvojí strategie a tvojí psychické odolnosti, nejvíce pochytíš a hlavně si zapamatuješ z negativních zkušeností. Brát první prodělané peníze jako školné je asi nejlepší přístup, skoro se mi chce říct, že za kvalitnější výuku se i víc platí... Tvoje situace je ale naštěstí o to radostnější, že můžeš čerpat ze zkušeností těch, co už zaplatili a teď svoje zkušenosti předávají prostřednictvím finačníka.
Slyšel jsem o pár lidech, kteří vydělali hned co na trh vlezli, skoro všichni dopadli hodně špatně....
tvoje situace není zas tak tragická, pády z vyšších pater bývají bolestivější.
Pevný nervy a keep self-discipline!

Odesláno

16/05/2006 12:30 United States House starts April Mln 1.95 1.996R 1.849
16/05/2006 12:30 United States Build permits April Mln 2.045 2.097R 1.984
16/05/2006 12:30 United States PPI m/m April % 0.8 0.5 0.9
16/05/2006 12:30 United States PPI Ex Food and Energy m/m April % 0.2 0.1 0.1

Tak domky pro dollar špatný, PPI průměrný řekl bych. Počkám ještě 20 minut a pak půjdu proti dollaru.

Odesláno

Netušíte někdo proč a zda je to normální u VTčka že mi nevzalo jeden entřík, měl jsem dva, jeden na cablu a druhej na euru. Oba se úspěšně prorazili a mohli profitovat, ale nakonec mi to vzalo pouze druhej zmiňovanej. Děkuju za radu
Mate

Odesláno

sabal
pokud dodržíš otestovanou strategii neměl bys o účet přijít. Podle mě, když budu testovat demo, stanovím si pravidla, ty pravidla si pověsím nad stůl a neporuším je, i kdyby měli znamenat ztrátu, pak bude statistika na mé straně.
Radost z obchodů
Tom

Odesláno

To není pro dolar moc dobré...ani výstavba ani PPI..ještě uvidíme co na to průmyslová produkce za půl hodiny..ale vypadá to, vypadá na další oslabení dolaru...možná z toho bude těžit i EUR/JPY..
SID

Odesláno

merlin35
ale proč bych je měl porušovat, když budu vědět, že mi to funguje?Teď systém testuju, takže občas udělám i něco jinýho a sleduju, jestli to není lepší než to co jsem si předsevzal(a nebo i selžu, ale stává se to míň a míň), ale až si budu jistej, ten důvod nebude. Zatím zjišťuju že opravdu nejlepší je bezezbytku dodržovat.
Radost z obchodů
Tom
PS:a ještě si tam na ten papír napíšu: Když tyto pravidla porušíš, přijdeš o své peníze. Tučným písmem pod všechno! A jestli je porušim tak si k tomu vymyslím i systém trestů.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...