Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

zyx66

no ZEW index se jim "nějak" nepovedl, i když předpovědi 60 - 65 byly prima, nakonec se z toho vyklubalo číslo 50. A jak to už bývá zvykem, cable to "vědělo" zase o něco dřív :)

Odesláno

pre všetkých

chápe niekto tento pohyb po výsledkoch z eurozóny na eur/usd????????????
prosím pomôžte. idem na ostro a len podľa fundamentov. minulý týždeň som zahučal skoro s polovicou môjho účtu. teraz to zas ide dole. Neviem čo mám robiť...

Odesláno

to merlin35:
ani ti nejdem pisat co som robil - iba jedno. Siel som proti dolaru - v trende. O lotoch na tom mojom uctiku nemoze byt ani reci. Pri prechode cez certovicu to zhucalo a ja doteraz neviem preco. Jednoducho nechapem. A to si myslim ze fundamentom rozumiem vcelku slusne kedze to skolim... Preto hladam dovod. Nerozumiem totiz preco po tychto vysledkoch - dobrych vysledkoch s eurozony, vseobecnom sentimente, bliziacom sa zvysovani sadzieb, a mohol by som pokracovat sa deje to co sa deje.

Odesláno

marcus
odporucam ti neobchodovat fundamenty, ja som tiez pred 2 tyzdnami zacal obchodovat. Chcel som obchodovat len 1 h tunel gbp/usd a usd/chf. Ale signali pre tunel neboli tak som skusal fundamenty, kazdy obchod bol stratovy. Tak teraz len cakam na signali pre tunel. A fundamenty obchodujem na deme. Podla mna fundamenty su pre skusenych obchodnikov.

Odesláno

mozno zas zufala uvaha, ale ...

ak sa na to pozeram s cisto logickeho hladiska a z hladiska fundamentov, tak mi vychadza, ze dnes by malo ist euro poriadne up, lebo skor cakam s usa horsie data - vychadzam s pospajanych udalosti ktore predchadzali dnesku. Nie som si az natolko isty ci ropa pojde dole, ci tento vykyv nie je iba obycajne vyberanie ziskov a ciastocne odmietnutie cien spotrebitelmi - docasu. Tiez stav devizovych rezerv niektorych krajin praje skor euru. Ak sa mylim tak mi to prosim niekto vysvetlite, a ja asi pojdem kopat kanaly a prestanem ucit...

Odesláno

To Marcus,
Hlavně nevěš hlavu,já svůj první reál projel celej :( ,ale pořád bojuju:). Podle fundamentů to někdy vychází a někdy taky ne.Důležité je at jedeš jakýkoliv systém dostat pravděpodobnost na svoji stranu.

Odesláno

to matus:

uz som o tom rozmyslal, ale na to aby som sa naucil techniku naizaj dobre jednoducho nemam cas, lebo nabeham mesacne 8-10 tis km a ked pridem zo skolenia, tak som taky unaveny, ze neviem niekedy ani kde je sever, nie to este sustredit sa na studium technik. o tunelovej metode nemam ani potuchy. Preto som vlastne aj zacal obchodovat, lebo rozumiem prave fundamentom a ich vplyvom na makroekonomiku. Ale tu sa to zjavne riadi podla martanskeho, pripadne jupiterovskeho ekonomickeho vnimania... Fakt som pomaly v koncoch z logikou. Preto prosim o pomoc.

Odesláno

To marcus:

netrúfam si radiť Ti, čo sa týka fundamentov a ich vyhodnocovania, určite si v tom zbehlejší, keďže to sám školíš. Napriek tomu mám pocit, že niečo nie je v poriadku v Tvojom money managemente. Možno stojí za uváženie zamyslieť sa nad tým, čo Ti poradil Merlin35, pretože ak uvažujem, povedzme riziko na jeden obchod 2% účtu, tak by si v priebehu týždňa musel mať cca 25 stratových obchodov v rade, aby si polovicu účtu zlikvidoval. A to aj pri náhodnom vstupe do pozícii je dosť ťažké. A ak k tomu pripočítam Tvoje skúsenosti s FA, tak mi vychádza jediné- poopraviť a prepracovať MM.
Martin :)

P.S.: Možno by Ti vedeli viacerí pomôcť, ak by si načrtol základné body svojho MM. Možno chyba nie je vo vyhodnocovaní fundamentov.
P.P.S.: Skús to načrtnúť do príslušného vlákna... ;)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...