Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

jano
pro sichr jsem vše uzavřel a vypnul i systém....počkám na příliv investic a pak uvidím, kde se trh vydá, navíc se USA teprve probouzí po víkendu..
SID

Odesláno

to korelat: nejdulezitejsi pro me: 1/ vždy stop loss (ono ti to opravdu muže vychazet,ale jednou tě to dostane a vyčistí ti cely učet). 2/ nikdy nenavyšovat počet lotů jen proto abych dohnal ztraty z předešlych obchodů( pozn. to same jako předtím:párkrat to vyjde ale jednou ne a mam čisty učet.) 3/ doržovat MM- RRR 3:1 a více. Samozřejmě ,že když se trh začne vyvíjet jinak ,raději vystoupím dřív i třeba s menší ztrátou.Ale pokud možno, tak beru co největší zisky a co nejmenší ztraty. A zase to same: když jsem bral male zisky,tak to třeba chvíli šlo při dodrženi systemu,ale stejně pak přišlo par vetších ztrat a psychika i učet na dně. Vsechno se mužeš dočíst tady na FINANCNIKU,jako všichni.Ale ja sem si nedal říct a za pul roku jsem vyčistil asi 4 ucty.Asi sem si myslel,že jsem chytřejsí než všichni ti zkušeni borci co obchodujou už davno live. Všechno jsem si chtel vyzkoušet,naštěstí na demu. :) Jinak taky se teprve ted chystam otevirat mini ucet, konecne se mi totiž daří davat ucet do plusu. Tak chci zkusit udělat další krok. A jestě díky SIDovi za založeni tohoto vlakna a vsem kterí tady píšou.

,, Niemals aufgeben"

Odesláno

to Jano
Ja som kalkulacku ani nezapol, ale cakam. Trepezlivost nadovsetko. Vela ukvapenych zaverov a horlivych vstupov a hlavybolenie. Teraz som uz opatrnejsie. Stve ma neuspech aj ked som len na deme. :)

Odesláno

já už na to dneska asi dlabu. Nejdřív jasný signál cable long, šlo to hezky a teď ta korekce mi vyhodila stoplos . vono svíčce o délce nějakých 90pips se těžko brání....:( Stejně nejsou data na to, aby to přejelo někam dál- myslím, že se to bude pohybovat více méně mezi 1,8870 a 1,8810. Zítra je den bohatý na fundamenty, mělo by se to cable mnohem jasněji hýbat-aspoň to si myslím....
Radost z obchodů
Tom

Odesláno

"Dnes doobeda bude zverejnena britska spotrebitelska inflacia, ktora by mala zaznamenat trojnasobny narast. V pripade potvrdenie tytcho dohadov sa da ocakavat obnovenie libroveho rastuceho trendu." - pise sa v jednej FA. (volny preklad z ceskeho jazyka :))

Odesláno

jano
jak jsi včera dopad? já na konci dne litoval, že jsem nechytil ten propad cable už odzačátku. nakonec to skončilo lehkým mínuskem
Jo, ještě jsem se chtěl zeptat-jakým způsobem ty nebo Sid řešíte entry, když čekáte pohyb? myslím tím: přijde dobrá zpráva, předpokládáte růst ...a jakým způsobem umístíte entry(=jak vysoko? nad co? a proč?). Oni ty fundamenty maj něco do sebe, minimálně bych se já zapřísáhlý TA příznivec moh někdy přiživit na dobré zprávě....popřípadě eště líp zakloubit TA a FA do sebe.
Dík
Radost z obchodů
Tom

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...