Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to czaussie:
tak koukám, že tvůj komentář k vývoji australského dolaru měl na jeho cenu silně negativní vliv :) ... nebo že by to spíš byly ty padající kovy? :S :)

Odesláno

jano
ráno jsem si zadal lehké entříky 30-40 pips od aktuálu na posílení dolaru a proti JPY - v rozmezí snad pěti minut došlo na všech párech, které jsem si takto "oblepil", k průrazu...doufám, že to nějakou dobu vydrží..
SID

Odesláno

Myslím, že pro korekci uzrála (mírně) ta správná doba...Zlato nám kleslo téměř o 3% na 694 za t.u., ropa o 2% na 70,5, japonský Nikkei 225 oslabil téměř o 1% a US Bond o 0,5% posílily... Pokud ještě budou odpoledne příznivá data o přílivu zahraničních investic do USA, dá se očekávat alespoň trošililililinku.. :) posílení dolaru..
SID

Odesláno

jano
ale euro a cable spadly od rána cca 8,00 hod. o více než 100 bodů, takže rozumné SL to musí jistit ! Pořád očekávám, kdy dojde k radikálnějšímu obratu u JPY - a ono zatím nic..další entry tam jen zahnívají. :)
SID

Odesláno

zdravím,
sledujem Forex určitú dobu a obchodujem na ňom (zatial len na Demo účte, v blízkej budúcnosti začnem aj na ostro).
chel by som vás poprosiť o vaše názory
- viem že asi som nerobil dobre ale nepoužíval som stop losses, vychádzal som z určitých vlastných analýz a predpokadov, z ktorých som sa snažil predpokladať akým smerom pojde trh, vela pozícií sa mi začalo vyvýjať opačným smerom ako som predppokladal, ale pri relatívne dlhšom časovom úseku sa trh obrátil a išiel "správnym" smerom. Moje pozície klesli aj hlbšie do straty, ale nakoniec som ich všetky zatváral so ziskom, stop losses som nepoužíval preto, že som vychádzal z toho že moj počiatočný účet bol vo výške 10 000$ ( s takou sumou, plánujem začať aj real obchodovanie) a neotváral som pozíciu s viac ako 3 lotmi. čo si myslíte je tento moj postoj velmi nebezpečný pri obchodovaní?
- Chcel by som vás poprosiť aké sú vaše názory a skúsenosti so Saxobank, u nich mám totiž otvorený demo účet a s nimi plánujem začať aj real obchodovanie
- tiež by som sa chcel opýtať nejakých slovenských traderov, ako to je s ohlasovacími povinnosťami pri otvorení účtu v zahraničí, konkrétne v Dánsku, kde Saxobank má sídlo.

Velmi pekne ďakujem za vaše pripomienky

korelat

Odesláno

Sid:
Do cable som dos neskoro naskocil, takze neviem ci zatial mozem posunut stopku, aby ma to zase zbytocne nevyhodilo. Ale prestava sa mi pacit, ako sa mu nechce ist nizsie.

Odesláno

jano
teď se v tom trochu libra plácá...nevím s kolika loty a od kdy jsi v trhu, zadej si SL tak abys vydělal (vrabci a holubi na střeše), pokud ti to prorazí SL něco doma bude...hlavně nelitovat "mohl jsem ještě chvíli počkat nebo to dát níže"..vstoupit můžeš znovu kdykoliv...a třeba na jiném páru... :)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...