Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Me to vyhodilo pozici na B/E. Jel jsem jen Euro/USD s jednim minilotem. Kdybych mel dva, prvni jsem zavrel na 2860.
Kazdopadne dneska to prohlesuju za ukonceny a jdu relaxovat atd ;)

Odesláno

Tak dnes som porušil svoju stratégiu a vstúpil som hneď ako na VT (Reuters) som videl tie pekné čísla pre dolár. Stihol som urobiť 44pipsov a aj ich vybrať (na dvoch pozíciach) a spokojne som už len pozeral, ako dolár stratil opäť dych. Ešte počkám, či nabere druhý (dych), ak nie, tak idem dnes od toho, aby tí, čo nenávidia dolár mali čas cez víkend trochu schladnúť. :D

Odesláno

Kdepak, dolar jen tak neposílí. Už jsem to tu psal, long na dolar budu zvažovat až po korekci několik set pipsů, zatím pořád platí, že jakýkoliv data na dolar znamenají jeho oslabení. Nastupovat na dolar lze jen na pár vteřin až minut při dobrejch datech, ale pak rychle ven. Jinak zásadně proti dolaru až do pořádný korekce.

Odesláno

to jano:
z toho si nic nedělej, to je osud, vono bude líp. Já třeba dopoledne neobchodoval a přišel jsem až akorát na konec trendu libry/dolar-tím jsem přišel o zisk cca o 70 pips (podle obch.systému) a teď ještě ztráta, při té divočině po zprávách. Nevěš hlavu!!! Na druhou stranu, já nemám co kecat, když sem jen na demu. V reálu to musí mrzet sakra víc... :S

Odesláno

je ještě někdo v pozicích?
Já zatím čekám...šel bych short, ale zatím žádnej signál, přestože takový krásný čísla na trade balance. Naopak, za 25 minut Michigan confidence očekávána horší, takže asi nezbývá než čekat :-)

to Holoubek: pokud bude Michigan horší, dolar by měl naopak ještě oslabovat,ne?

Pietro

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...