Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pietro
To zlato je síla, to je fakt...Nepreferuji E/J před U/J, ale když pominu vývoj při pádu dolaru, dost mne zaráží, že před týdnem bylo euro k jpy na 144,5 a nyní je o cca 300 bodů níže, intervencemi dost získá na úkor jenu, i když bude dolarový vývoj jakýkoliv (tedy téměř)...Nevím, co by v kratším horizontu nabídnul jpy více než euro..Hrozí mu místní intervence a euro je dost silné..Chleba se pro další dolarový vývoj bude lámat po USA obchodní bilanci, ale navíc je pátek a dost obchodníků se bude snažit realizovat zisky..Bariéry se dají stanovit jen hrubě orientačně podle S/R, ale mnohdy trh S/R nerespektuje, viz včera cable..Celkem slušnou pomůckou jsou MA v periodách 50,100 a 200 na denním grafu - i z toho se dá něco vyčíst..
SID

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Rado:
včera jsem šel long eur-usd po datech na 1.2752 se stopkou 20 pips, kterou mi to sežralo a pak vesele pokračovalo v trendu cca 120 pips ode mě. na podruhé už jsem se bál nastoupit, protože jsem myslel, že se to otočí. A neotočilo :-)

to Tuktuk:
jo s těma zpětnejma entrama mám problém pořád. chtělo by to vychytat level, kdy už je téměř jisté, že se to otáčí, ale zas nenastupovat zbytečně pozdě.Protože když už je cena hodně v reversu, zase už se mi nechce naskakovat :-) snad nám Sid trošku poradí :-)

Pietro

Odesláno

to Sid: Ma 50,100,200 na dením grafu jsou dobrý, ale myslím, že pro delší trend, těžko znich asi lze vyčíst, kdy entrovat proti, nebo to tak není? teď např. na cable a eur, kam by si zadával zpětnej enter?
Já na eur podle signálu 2835 a libře 8825, ale zdají se mi dost daleko od aktuálu
Díky
Pietro

Odesláno

Ja jsem dnes vstoupil na cable long,mam už 40 pips,ale ale pocit při při stisknutí tlačítka na myši na nákup byl asi takový jako kdybych měl pod židlí bednu dynamitu a myš byla spínač :)

Odesláno

Chlapi, teď něco radit je spíše na křišťálovou kouli a černého kocoura na rameni... :)
Ale selský rozum mi velí, že např. když spadne USD/CHF za necelý měsíc o 1000 bodů není to zcela normální a "chudáci" co mají po celém světě love např. ve státních dluhopisech, budou volat po trochu vyváženém stavu.., do toho musí přijít určité intervence a jediné co nám malým zbývá, je čekat na okamžik X, kdy se trh obrátí (náhlý propad o 40,50,60 pips) a do toho naskakovat s uvážlivou stopkou...Vše bude dnes poplatné obchodní bilanci, pokud to bude katastrofa pro USA, asi se všichni budou zbavovat všeho co jen trochu zavání dolarem - a z toho mám strach...pokud bude bilance kolem těch mínus 67 (a lepší), na což je trh trochu připraven, věřím v obrat a možnost se trochu před víkendem nabalit.. :)
SID

Odesláno

Cable má pre sebou voľnú cestu ešte 30 pipsov k R1, takže potenciál tam ešte je, ale keďže Euro už bojuje pod R1, tak si myslím, že budú obidve meny potrebovať nejaký ďalší impulz aby pokračovali výraznejšie na sever. Minimálne do 14:30 nečakám nič, čo by mohlo naštartovať ďalší takýto pohyb.
Ale v takomto silnom trhu,no neviem.... Ono už aj keď nejaký ďalší zamestnanec u veľkých hráčov sadne k PC, tak nejako automaticky kliká v posledné dni proti doláru :) :D

Odesláno

To Rado a Marek24:

presne o tom to je: niekto hľadí na 30 minútový graf, niekto na denný a niekto na obidva. Potom nie je nič prekvapivé, keď ten istý trader drží short aj long na rovnakom menovom páre. Ale ak mu systém na dennom ukazuje long a na 30 minútovom short, tak s tým nič nenarobí. A v konečnom dôsledku môže profitovať aj na jednom aj na druhom.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...