Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ICE
je sice pravda ze je to v podstate jedno kam to ide, ale entry som zadaval proti cable a euru a mam radsej ak mi prerazi entry ako potom cize neskvor nastupovat a zobrat mensi zisk. ;)

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

M.F.:

aj tu pekne vidno, ako má každý trader úplne iný prístup k obchodom a prečo nie je možné jednoznačne predvídať čo sa udeje. Ja na rozdiel od Teba uprednostňujem konzervatívnejšie vyčkávanie po dátach, kedy čakám, kým sa trh trochu upokojí a naskakujem až do rozbehnutého trendu. Ako píšeš, zoberiem síce menší zisk, ale s výrazne vyššou mierou pravdepodobnosti, že obchod bude ziskový. Keď pozriem na svoje výsledky obchodov, uskutočnených čisto na základe fundamentov, mám 65% úspešnosť (obchody uzavreté minimálne s +20pipsami na jednu pozíciu), 20%obchodov skončilo na b/e resp. v miernom zisku (do +10pips na jednu pozíciu) a 15% obchodov skončilo na SL. Je fakt, že pár pekných pohybov mi týmto prístupom ušlo, ale premárnená šanca je len premárnenou šancou.
Ale ak to zhrniem: Je úplne jedno akú metódu kto používa, hlavne nech nám narastajú naše účty ;), takže veľa ďalších úspešných obchodov :)

Martin

Odesláno

M.F.
to je fakt, ale musí to vyletět jen jedním směrem a ne jako včera večer kdy to pulzovalo + - 50 pips a ne se chytit jedním směrem. Včerejšek je černá středa ( alespoň pro mne). Bude líp. :) (tu)

Odesláno

beda: to neni cerna streda, to je normalni prubeh. Obcas to tak musi byt ;) Vstoupils do obchodu podle planu? Naplanovals predem risk? Vystoupil jsi podle planu (i kdyz se ztratou)? pokud jo, pak je to v nejlepsim poradku. Par ztratovych obchodu nikoho nepolozi. Je to pravdepodobnost. Jeste vydelas mnohem vic. Nikdo neobchoduje bez ztrat. ;)

Odesláno

dzink: je mi to naprosto jasný, ale stejně to štve. Většinou jde obchod po datech jako hodinky, ale musíme to brát tak, že je to opravdu jen většinou a ne vždy !! Prostě " bude líp " :)

Odesláno

galant
ano v podstate mas pravdu ten tvoj system vstupov je bezpecnejisi a ja niekedy premyslam ci by som ho radsej nemal dodrziavat, lebo velakrat sa mi aj stala vec ako vcera..

beda
Jasne ze bude lepsie (aspon teda pevne dufam) (tu) :)

Odesláno

dzink Napsal:
-------------------------------------------------------
> Business inventories jsou spise dolar - positive,
> co?
> Business Inventories March % 0.5 0.1R 0.7

myslím že dolaru nepomůže ani svěcená voda, jediné co by pomohlo kdyby se pouště v USA proměnily v ropné jezera

Odesláno

No myslim keby dnesne data boli otrochu lepsie bol by dolar siel (tu) ale kedze jedna hodnota ocakavana a dalsia bola mierne nizsia nic ine sa ani cakat nedalo este k tomu vcerajsi komentar FEDu no zbohom dolar (td)

Odesláno

Jak napsal lisakus, pořád se jede proti USD. Trh hledá zámínky jak ho víc a víc oslabit, takže pozitivní data na dolar ignoruju a čekám jen na negativní data na dolar nebo pozitivní pro ostatní měny, stačí lehce a dolar je dál a dál drcen. Myslím, že se tohle jen tak nezastaví.

Odesláno

ale byl bych už dnes opatrný cable udělalo přez 220 pips takže myslím že už nic moc jízda nahoru nebude, a pokud bude tak Vám to všem přeji, pozice jsem uzavřel jak na cable tak euru, teda jak včerejšek tak dnešek šel super a zitra je taky den.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...