Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, neviem. Skôr mi to vyjde tak, že Trichetov preslov bude mať väčšiu váhu na smer trhu a ak naznačí, že takáto silná mena (Euro) nie je v súčasnosti veľká výhra, môže sa Euro pohnúť na juh a cable ho bude nasledovať bez ohľadu na vlastné fundamenty. Ale na FX človek nikdy nevie a môže to byť úplne ináč... ;)

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Adraj:
Takto som to robil aj na deme. Viedol som si dennik a po otvoreni pozicie som ju zapisal ako stratu. Tiez mi to takto vyhovovalo a tymto sposobom pojdem aj live.
Vdaka

Odesláno

Advance Retail Sales (APR) z 0.6% na 0.7%
Retail Sales Less Autos (APR) z 0.4% na 0.9%

Ak sa teda data vydaria a budu o nieco lepsie ako ocakavane da sa ocakavat posilnenie dolaru? nakolko ako sa uz vcera FED vyjadril ze zvysovanie ur. sazdieb bude zalezat na datach.

Odesláno

MF
Pokud vyjdou předpoklady a maloobchodní prodej bude lepší (a asi bude) než očekávání, je to možný signál pro dolar Up, FED si vzal data spíše jako berličku pro příští určování své politiky..., důležitý bude nejen dnešní maloobchodní prodej, ale i zítřejší schodek obchodní bilance a večerní Michigan...po včerejšku ale už nevěřím ničemu. :)
SID

Odesláno

Sid
Vdaka
Ani ja po vcerajsku neverim nicomu, som si dobre narazil drzku (ucet) :D

No dufam ze sa uz konecne dolar umudri a bude kompenzovat svoje straty aj ked vsetko je to nejake divne ved zase stupla ropa aj zlato no koniec.... :)

Odesláno

Mna to sklamat nemoze, je mi jedno kam to ide. Tam (td) ci tam(tu) to je jedno ved zarobit sa da aj na jednom aj na druhom, skor by som uvital keby to na daky cas islo jednim smerom nak si daco prilepsim. :D

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...