Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to teda bylo maso :(

Co jsem zatím viděl zvedání sazeb, tak daná měna alespoň dočasně o několik desítek bodů posílila, ale tohle :S
Může mi někdo ze zkušenějších říct, jestli už zažil něco podobnýho, tj. zvednutí úrokových sazeb skončilo oslabením dané měny?

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Lip

trh se dnes zabýval spíš otázkou, zda-li a případně, jak dlouho bude FED ještě sazby zvedat, jak napsal nick gogo100, to zvýšení již bylo započítáno v market ceně, šlo s největší pravděpodobností o dodatečný komentář a hlavně, jak si jej velcí vyloží ..

Odesláno

LiP
Po bitvě každý generál....ale asi holt jsou silnější tlaky na dolar a ani zvýšení sazeb je nepřebilo...Jak říkali staří latiníci: Komu to slouží ?.. :)..zlato na 707, ropa na 72,5...jen čekám kdy si Evropa i Asie uvědomí, že silné euro a jen je vlastně k ničemu a ze současného slabého dolaru těží jen amíci....Koruna půjde pod 22 za dolar, euro kolem 28 - a zase budou vyřvávat vývozci, jak je silná koruna ruinuje..a ať s tím ČNB něco dělá...a tak to podle mne bude vnímat i Evropa a hlavně Asie, pořád je USA dost dobré odbytiště a proč vyvážet za menší částky...pokud to nepůjde tržní cestou, mohou Japonci tradičně intervencemi jen poslat níže a Evropa udělá něco podobného ( i když méně okatě).. :)..ale on se ten dnešní negativní vývoj pro dolar podle mne brzo obrátí..pořád záleží jen na těch velkých.. :)
SID

Odesláno

Sid

no někde jsem četl, že Evropu to zatím moc nezvrušuje, že úroveň, kdy by je to začalo "trápit" je někde, ale teď už si bohužel nevzpomenu přesně, ale něco jako 1,33 nebo dokonce výš, takže tu pořád máme asi prostor několik set bodů pro oslabení dolaru.

Osobně bych teda uvítal zásahy co nejdříve, zlatý to doby, kdy nejsou takhle silný "dlouhodobý" trendy. Když je to všechno v "normálu" tak se měny krásně houpou sem tam a tak nejlíp fungujou různí vegasové a spol.

Odesláno

zajímalo by mě, jestli z tohodle někdo vyvázl se zdravou kůží...
trošku mě to štve.testuju totiž novej obchodní systém (jedu jen podle TA). ukazoval mi na cable jasně long asi hodinu před zprávama....krásně to rostlo, byl jsem lehce v plus a....pak přišla ta příšernost nevídaná.... projelo mi to stopkou....a teď to zas roste dál. Pokládám si filozofickou otázku: Mám tenhle obchod započítávat do statistiky systému, nebo ne? Pro je fakt, že to je prostě realita a počítat s ní musím, proti je fakt, že tohle co se stalo zas tak častá věc není. Co vy na to? poučení pro mě-před zprávama zavřít otevřený pozice ať se děje co se děje.....

Odesláno

Tak jak tak na to koukám, tak nám ten dolar Japonci hodili do správných kolejí, no škoda, že to nemohlo být v takovémto stádiu po zprávách, člověk už přestával věřit v normální selský rozum ;)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...