Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Sid:
díky, jsem long usd-jpy od 42, tak doufám, že taky neprojedu stoploss. jinak pravděpodobnější podle Tebe je pokles nebo vzestup dolaru po fedu? všude čtu 50:50,tak se asi budem muset nechat překvapit co vymyslej...:-)
Pietro

Odesláno

Pauli Napsal:
-------------------------------------------------------
> Trochu bych to zhrnul. Pokud bude hlavní světová
> měna pro forex dolar, tzn. že hodnota pipů u
> brokerů bude v dolarech, tak dolar pro nás drobné
> spekulanty musí růst. Je k ničemu mít účet v
> EURech, když pipy mají hodnotu v dolarech a podle
> kurzů se to přepočítává. Když bude dolar slabý,
> tak pip nebude mít žadnou cenu, ale pohyby na FX
> budou stejné jaké jsou teď. Mohlo by se stát, že
> by se FX obchodoval na denních grafech, protože
> pohyb 50 pipů bude mít cenu 50 dolarů.

tak uplně s tebou nesouhlasim, já mám účet u cms vedený v EUR a momentálně si to pochvaluju, né že bych se zrovna chystal strávit dovolenou v dolarových destinacích, ale zatímco na konci února měl můj účet v přepočtu na dolary hodnotu nějakou, tak teď je jeho hodnota o 8,5% vyšší. Přepočteno na korunky můj účet za stejné období hodnotu netratil, kdežto majitelům dolarových účtů ke koruně o 7,5% poklesl, (pochopitelně počítaje bez mnohaprocetního zhodnocení samotným ochodováním na forexu :) )

otázka na majitele účtů u cms: jakým způsobem je možné změnit měnu ve ktreré je účet veden?

Odesláno

Po celodenních rešerších na netu jsem až do teď nenašel ani jednu uvahu či komentář který by doporučoval dnes
nakupovat dolary. Zdá se, že dnešní zvýšení úrok. sazeb v USA asi nebude ta hlavní zpráva, více se očekává oznámení
o ukončení zvýšováni úr. sazeb, o předání pomyslné úrokové štafety ECB. Další obavy jsou z toho, že Čínu postaví na pranýř což by údajně dále oslabilo dolar. Takže když to shrnu dolar se určitě zhoupne ale já nemám ani páru kde. :)
Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...