Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Volf,Euforos:
Vcerajsie a dnesne pohyby dolara ma zrejme na svedomi list iranskeho prezidenta Bushovi.Vcera sa ocakavalo,ze vyriesi napete vztahy,no dnes ministerstvo zahranicia USA oznamilo,ze neobsahuje ziadne nove skutocnosti.Nasledkom toho uz je zlato tesne pod 700$/uncu a ovplyvnuje to aj dolar.

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

pro EURo tu jedno vysvětlení mám: " po tom co EUro narazilo na solidní poptávku centr. bank kolem 1,2690 byli
krátkodobí spekulanti, kteří sázeli na další pokles EURa kolem 1,2720 vystopováni a to je donutilo uzavřít short pozice.
To znamenalo dodatečný šúb pro vzestup EURa." Kdo ovládá TA ten si přišel na své. :)
Odesláno

matus:
nechce se mi věřit, že takový pohyb byl způsoben pouze technickým odrazem od trendline. A hlavní pohyb začal ještě před US daty, která zase nějak moc extrémně slabá nebyla.
Milan

Odesláno

Holoubek:
To by tedy mohlo znamenat, že se trh za chvíli zase otočí ve prospěch dolaru. Já jsem tedy na základě TA vstoupil, ale abych taky zase včas vylez...
Milan

Odesláno

M.F: v té oblasti 1,2690 mi probíhá spodní trend line vzestupného kanálu, navíc se tam nachází S 1.2675, dal se očekávat velký odpor, zřejmě stejnou TA si udělali i CB :). Ale vážně ty info mi chodí na webu co jsem už uváděl, bohužel vždy až po funuse, aspoň vím která bije (přibližně).

Odesláno

Volf: asi to tak bude, nikdy se EURo nepohubuje izolovaně. Podíval jsem se rychle ještě na zlato, ropu tam je zase
velký nárust. To byla první reakce na ten vzestup, dalši informace ještě příjdou. Podle těch zpráv se opravdu
obchodovat nedá, jsou velmi zpožděná.
Odesláno

Holoubek
To nevadi ze po funuse clovek potrebuje aj tie spravy, aspon sa takto uci ako sa trh chova a moze sa v buducnosti snazit "predpovedat" ;) hmm, ale ten web co si sem daval nebol v nemcine?

Odesláno

Zítřejší taktika, vzhledem k FEDu bude asi hovořit pro dolar a pokud USA min.financí vyhodnotí Čínu mezi země, které manipulují se směnným kurzem, vsadím proti jenu i kalhoty...tam kde je teď, byl naposledy někdy koncem září minulého roku...kurz kolem 111 nemůže trvat věčně...a asi se na vlně Up sveze i EUR/JPY...Zítřek zkrátka vidím, v možnosti slušného výdělku, jít proti jenu..(bez kalhot).. :)..uvidíme co FED a co Čína...
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...