Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Standby

Podel EC jsou ú.s. na pořadu dne ve středu (jestli se nemýlím). Dnes tam toho moc není jak se tak dívám, jen PPI v Británii v 10.30 a průmyslové objednávky v Německu ve 12.00.

Odesláno

zdravím všetkých
mám dojem že na japoncovi proti obom menám usd, eur, sa nám začína tvoriť trendík v prospech jenu. Čo vy na to?
Inak zatiaľ som tam nejakých 25 pips v pluse :D

Odesláno

idemeee, + 60 pips - počítam že dnes by to mohlo byť pekné. čo si o tom myslíte páni - dúfam že sa predčasne neradujem, ale na jpy/eur bola prerazená 142,00 a to by mohol byť znak ďalšieho zhodnotenia jeny. Alebo sa mýlim? Pomôžte s názorom ja sa ešte stále iba učím - momentálne štatút predškolák čo pochopil prvé písmenká.

Vďaka vopred

Odesláno

Zdravím, již jsem to chtěl napsat včera večer že so se týče yenu tak stejně jako před 14 dny po víkendových gapech s yenem na všech párech 40-80 pips očekávám nasledující noc a následující den tedy dnes pokračování trendu na všech párech, ale protože došlo již v pátek k výraznému posílení yenu, tak jsem si nebyl jist, takže proto to píši až teď. Všiml jste si někdo něčeho podobného s jinou měnou? Považoval bych to za 90% signál pro vstup
do pozice v neděli večer, pozor ovšem nastupovat až po malé korekci která klidně může být 40-50% gapu, nebo nechat volnější SL. Jsem v pozici od půlnoci USD/JPY, CFH/JPY, EUR/JPY GBP/JPY, nejvyšší zisk je u mě jako vždy na GPB/JPY.

Odesláno

to lisakus.

osobne sa bojím dát s británie, ktoré by mohli zhodnotiť libru aj proti jenu. Alebo sa mýlim?
Ale na eur/jpy a usd/jpy som v tom. Bohužiaľ len od rána, lebo v piatok som zaspal, respektíve som sa bál. Ale aj tak som pekne v +. Myslíš že toto bude pokračovať aj na cable jen bez ohľadu na dáta s ostrovov?

Odesláno

Zdravim, mel bych dotaz na mozne zvyseni urok. sazeb v USA.
Zajimalo by me, kdyz je tak velky predpoklad ze sazby porostou, jestli by dolar mohl oslabit kdyby se sazby nezvysili? tzn. zustaly by nezmeneny

diky za vas nazor
Mira

Odesláno

Volf
měl jsem nastavené entry od 9 hod na obě strany 30 pipsu od cenny a už se to přibližuje k prvnímu PT, tyto volné pondělky mě fakt vyhovujou. Asi jsi vezmu příští pondělí dovolenou :D

Odesláno

to tuktuk,
vďaka za názor,
práveže som ekonomické data pozeral, všetky (možno okrem nonfarm payrolls) boli ako hovorili predpovede a predpovede si myslím sú už zahrnuté v cenách..

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...