Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to jsem zvedav jestli se euro dostana za 1,27 a libra za 1,85 připadá mi to jak tanková bitva u Kurska, kdo ví co tam za kopečky na ty naše dva kamarády čeká, rozum mi radil vystoupit tak jsem to udělal.

Odesláno

jj, taktiez na to pozeram. Mal som velke pokusenie vstupit short na cabli na hodnote 1.8480 o 19.00, lebo ze dneska neprekona high z 9.5.2005, ale potom som sa rozhodol ze nebudem porusovat obchodny plan (1 h tunel). Inak bol by to moj prvy obchod...

Odesláno

to Tommy810:
nic novýho pod sluncem, stále je trend up pro gbp,eur a ostatní měny proti dolaru...investoři se zatím nechtějí vzdát...:-). Dneska se eur a gbp pokoušeli o korekci dolu, ale po projevu Tricheta a pravděpodobnosti blízkého zvyšování úrokových sazeb EU chuť nakupovat opět převážila....ostatně jako poslední dva týdny :-)
Pietro

Odesláno

to Tommy810:
taky s tím bojuju..:-) nejsi sám....dřív jsem obchodoval akorát proti trendu a snažil se těžit z retracementů a když to šlo proti mně, tak jsem přidával pozice a ředil a čekal, až se to otočí. Docela to vydělávalo, ale pak jsem během dvou dnů projel na libře celej účet a zjistil, že tudy cesta nevede. taky jsem si říkal, že už to dál jít nemůže...ale šlo a libra během dvou dnů udělala 600 pips proti mně, což už jsem neudržel :-). od tý doby se snažím jít jenom s trendem a jsem mnohem klidnější, než když jsem držel pozici 200-300 pips proti mně a doufal :-) :-).
Pietro

Odesláno

Zdravím , dneska jsem jen tak mimochodem zaslech že v anglii jsou jednodenní volby a očekává se drtivá porážka vládní strany, to by mohlo pomoci libře trochu srazit hřebínek, co myslíte??

Odesláno

to lisakus: Muže se to stat. myslim ,že pokud libře dolu nepomužou nejake špatne zpravy ,tak zatim prostor k nejakemu velkemu poklesu nema. Momentalne bych short nešel. Jen snad scalp 30-40pip. Radeji pockam do 14,30 a uvidime co se bude dít.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...