Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Osobně se na Tricheta moooc těším, když si vzpomenu na jeho poslední výroky: jeden den hot, druhej den čehý a kurz se míní zbláznit. Je ten člověk tak pitomej, nebo sám obchoduje ? Vždycky jsem si myslel, že takových věcí je schopnej jen Paroubek, Urban a spol..

Odesláno

Trichet neřekl termín kdy se budou v EU zvýšovat sazby. Navíc se zítra v US očekávají data, která podpoří růst sazeb. EU momentálně nemá co nabídnout, aby kurz nadále rostl.

Odesláno

LONDÝN, 4.května (Reuters) - Euro ve čtvrtek odpoledne smazalo část předchozích ztrát a odrazilo se výš poté, co prezident Evropské centrální banky (ECB) Jean-Claude Trichet finančním trhům naznačil, že ECB zřejmě brzy zvedne úrokové sazby.

Odesláno

to Pauli
to taky vidím, ale je to přesně o tom že pokud není nic řečeno konkrétně, tak si to každý vysvětlí po svém viz např. níže

(Reuters)Japonský ministr financí Sadakazu Tanigaki ve čtvrtek ráno řekl, že si finanční trhy špatně vyložily prohlášení skupiny G7 z minulého měsíce, které investoři dosud považovali za výzvu k oslabování dolaru.

Tanigaki zdůraznil, že nadměrné soustředění se na úpravy devizových kursů coby prostředku k řešení globálních nerovnováh může zintenzivnit spekulace trhu.

Dolar ztratil již přes dva centy k euru od doby, kdy G7 vyzvala země s masivními přebytky, jako je Čína, aby nechaly své měny posílit, a napravily tak globální ekonomické nerovnováhy.

Odesláno

"Potřeboval bych poradit, kdy si myslíte že konečně nastane vrchol, ja už jsem naskakoval dolu a jaksi to zase vyletělo. Díky"

Kdybych nevěděl, že jsem na Finančníkovi, myslel bych, že se jedná o nějaký lechtivý server... :)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...