Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To nikdo nemůže vědět, kde to půjde. Minule ještě BB nezačal mluvit a dolar začal ztrácet a každým slovem ztrácel víc a víc. Je třeba to sledovat na marketwatch.com a podle toho reagovat.

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Man:
BB mluvil o výstavbě v USA, revitalizaci a součinnosti privátního a neziskového sektoru, možná ještě něco dalšího, ale pro nás nezajímavý.
To, že GBP jde nahoru je prvděpodobně pouze pokračující uptrend.., i když docela by mě zajímalo, kdy už se to hodlá otočit :-)

To Sid:
na jaký hladiny bysme si měli dát pozor? nemám tušení, kam až by to mohlo jít.....teď to vypadá, že se to nějak zastavilo, ale fakt nevim... :-):-) sice jsem pořád long, ale asi brzo vylezu.....
Pietro

Odesláno

Cable i EUR/USD jsou na dlouhodobém maximu cca od přelomu srpna a září 2005. Takže poměrně silná rezistence. Jestli to prorazí - a zatím to vypadá, že $ nemá co nabídnout - tak při pohledu na weekly grafy mají ještě oba páry kus volné cesty před sebou... :)

Odesláno

S tím bych moc nesouhlasil, že dolar nemá co nabídnout. Nechci se zastávat dolaru, ale momentálně má co nabídnout. Inflační tlaky jsou a se stoupající cenou ropy budou sílit. Počítám, že úroková sazba se zvedne ještě dvakrát. Příští týden, tak na 95 %. Spíš si myslím, že EURo nemá co nabídnout.

Odesláno

Pauli

myslím, že jde o náladu trhu. A u USD Bernanke minulej tejden naznačil, že zvyšování sazeb by mohlo probíhat až později, na data, kdežto u Eura zatím vše nasvědčuje, že budou pokračovat v pravidelném tříměsíčním intervalu sazby zvedat. Takže komentáře směřují k tomu, že USD se se sazbama blíží ke konci, kdežto Euro má před sebou delší cestu sazeb up.

LiP

Odesláno

Pauli: "každý chvilku tahá pilku". Momentálně tahají dolarové protipáry, není to jen EURo, prostě dolar je momentálně
ve slabší kondici, to se samozřejmě může zase zmenit - stačí se podívat na grafy (denní nejlépe). Dokud
bude ropa a zlato takto stoupat, Irán a teď i Latinos blbnout a co já vím co ještě pak to bude mít dolar opravdu
těžké, zvýšení ůrokových sazeb mu samozřejmě pomůže ale považoval bych to pak jen za korekci.
Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...