Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

za tento tyzden 10 % z uctu v pluse. To chce flasu vinka - a teda ze si dam :D
a to keby som mal vacsi ucet ... tak to by som bol hooodne vysmiaty. Stale som v jednej pozicii na cable long, tak dufam ze mi to hodi este nejaku zlatku, dve do vacku.
Inak co sa tyka sviatku, necakal by som nejaku vyraznu zmenu v trende, skor stagnaciu, pripadne 50 - 60 pips hore dole. predsa len sa blizi, aj ked pomaly, zasadnutie ecb o urokoch, takze neviem neviem. A proti dolaru je hlavne vyjadrenie BB - a to dlhodobejsie. Skor ma zaujimaju japonci v pondedlok, bo tusim od utorka kychaju tri dni na to, bo maju sviatky. Myslim ze tam by bolo pouvazovat nad eur/jpy short. Ale to len mozno. uvidime v pondelok.

Odesláno

Man, Standby, Lisakus,
všichni stejná chyba = obchodujete do trendu a psychicky nevydržíte. Najděte si "nějakej pěknej zavírák", třeba CCI, k ruce balík čokolády (na nervy) a trpělivost !!! Abych nementoroval a nehonil ramena, tak dodávám, že jsem měl a mám stejný problémy. Nicméně, dneska se mnou sice nervy cvičí, ale většinou už dokážu vydržet.

Technická pomůcka:
asi jako většina jsem začínal tak, že jsem automaticky v trendu hledal obraty = teď už se to přece musí otočit !!! ne ? byl SL ? tak teď ! teď ! teď ! už to přece musí jít zpátky ! a neotočilo, pravidelně jsem dostával přes držku (pardon, lepší výraz nemám :-)).

Takže když ne trh, tak jsem já otočil myšlení o 180 stupňů a dnes když mě honí nerv, abych rychle zavřel pozici, protože se "to nejspíš otočí" si dám facku protože: přesně v tuhle chvíli jsem v minulosti kupoval opačnou pozici a nikdy se "to neotočilo".

P.S.: samozřejmě, že někdy v trendu přijde prudká korekce, klidně o 70 pips, ale to je tak jednou z deseti, takže pravděpodobnost je na mojí straně.

P.P.S.: jak se tahle změna o 180 stupňů osvědčuje: mám long na gbp z 8030, long na eur z 2530 a short chf z 2600,je 19 hodin a mám pořád otevřeno, dneska jsem vydržel :-)))

Odesláno

Adraj
dobrá taktika....jen ty vizuální následky na tváři by mne trochu štvaly - pusa hnědá od čokolády a červené tváře od sebefackování... :)
SID

Odesláno

Adraj : přesný pohled do tradrovy duše, nejtěžší vydržet je těch prvních 50 pipsů a pak se SL- nech se děje vůle boží :)
zpětně viděno nemělo vůbec smysl včera zavírat pozice, dnes v pátek bych je buď zavřel nebo nechal bežet
ještě celý týden (ale v pondělí bych je nespustil z očí). Gratuluji. :)
Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...