Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

uvidíme v průběhu dopoledne jak na novou situaci budou účastníci trhu reagovat , podle mne půjde spíš o test hranice
1,26 než o korekci. Dolar je na nové kvalitativnější úrovni z které se bude vycházet. Nic bych za to nedal kdyby šlo
o střednědobý sestupný trend, kde i na Daily Vegas 4Fibo nebude znamenat obrat. Odpoledne může dojít vlivem
positivních us. dat k nárustu dolaru ale účinky projevu budou ještě dosti čerstvé takže nic dramatického. To je můj
subjektívni pocit. :)
Odesláno

Dnes se očekává velký růst HDP v USA. Dolar je ovšem v short trendu a tak i při vynikajícím čísle z HDP je nadprůměrná pravděpodobnost dalšího oslabení. Logicky vzato: pokud se čekají dobrá data,pak je vždy pravděpodobnější možnost, že jednak nebudou tak dobrá, a druhak :-), že už to dobré číslo je zakalkulované v trhu.
Technicky včera eur proti dolaru porazilo dvě TL a Fibo současně, takže teď je další logická úroveň 1,2660 (150% Fibo z 1,1640 na 1,2320), nebo až na pullback loňského double top, tedy cca 1,2730).

Odesláno

zdravim. myslim, ze z technickeho pohledu na tydenim grafu ,usd/chf prekonal dulezity odpor. A navic se utvorila formace dvojity vrchol. Pokud se totéž podaří i na tydenich grafech Eur/usd a usd/jpy, mohlo by jit o delsí trend. Navíc weekly macd smeruje přes středni čaru a to na vsech 3 menach. /// Jen uvaha.jedu stale jen demo. effe

Odesláno

Dnes jsem si dal off, ale chystám se na to v pondělí, sice je v EU svátek, ale v US je normální pracovní den. A když si vzpomenu na Velikonoce, Evropa odpočívala a amíci pilně obchodovali a bylo to znát. Možná, že někdo bude chtít využít relativního klidu a poopravit dolar. Lehký enter by neuškodil. :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...