Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

teraz ked je EURUSD pomerne vysoko tak som siel short a dufam, ze domceky budu aspon trochu pozitivne pre USD takze by to mohlo zletiet povedzme na 1.238 - 1.24. predpokladam, ze sa to potom vrati naspat
:S :S

c.

Odesláno

No dnes uz stoho nebude nic a co mame zajtra a v piatok.
------------------------------------------------------------------------
Stvrtok 04/27
10:00 GER Unemployment Rate
13:55 GER Employment Change
14:30 USA Unemployment Claims
16:00 USA Bernanke Testifies
16:30 USA Fed Governor Olson Speaks
-------------------------------------------------------------------------
Piatok 04/28
1:30 JPN Unemployment Rate
1:30 JPN Household Spending y/y
1:30 JPN Consumer Price Index m/m
1:30 JPN Tokyo Consumer Price Index m/m
1:30 JPN Tokyo CPI excl. Fresh Food m/m
1:50 JPN Industrial Production m/m (p)
1:50 JPN Large Retailers' Sales y/y
7:00 JPN BOJ Interest Rate Statement
8:00 GER Retail Sales m/m
10:00 E-12 M3 Money Supply y/y
11:00 E-12 Industrial Confidence
11:00 E-12 Consumer Confidence
11:00 E-12 Consumer Price Index y/y (p)
11:30 UK GfK Consumer Confidence
14:30 CAN Gross Domestic Product m/m
14:30 USA Gross Domestic Product q/q
14:30 USA GDP Deflator q/q
15:45 USA Consumer Sentiment (f)
16:00 USA Chicago PMI
---------------------------------------------------------------------------------
Tak toto nam este nadelili do konca tyzdna. To nas caka. Je toho pomerne dost a co sa bude diat na burze bude zrejme velka loteria. Co vy nato?

Odesláno

Pár hodin jsem mimo a nestačím se divit...pěkné šachy..jediná jistota bude asi dnes pokračující CAD/JPY (na 102 to pěkně zkouší..) a EUR/JPY.. a snad i euro s cablem chytnou druhý dech... :)
SID

Odesláno

Podle me se velci hosi nejak neangazuji a cele to pretlacovani je v rezii malych traderu - ocekavaji pohyb, tak nastoupi, pak se jejich pocet vycerpa, nekteri zacnou vyskakovat, a to strhne lavinu zpet, a pak zas obracene ;)

Odesláno

to Pauli:
vypadá to, že eur je v docela slušném uptrendu a žádný sebepozitivnější zprávy z USA ho nedokážou zastavit. někteří analitici z Citigroup a Deutsche Bank očekávají Eur v blízkých dnech na 1,2590. Blbý je, že technická analýza velmi často v posledních dnech naznačí down, já naskočím a akorát to vymete stopku, protože se to zas otočí....
Zrovna teď absolutně nevím,jak mám obchodovat, tak jsem to radši pro dnešek zabalil :-). Rád bych šel po těch datech down, ale už na durable goods jsem se spálil, tak spíš počkám....
Pietro

Odesláno

Mám takový dojem, že dnes bude nejrozumnější nechat trh vyblbnout do zítra..ono se to usadí.., zajít na jedno, dvě orosené - zítra je taky den... :)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...