Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo Jo fundamenty nejsou momentálně co býval - alespoň dle Sidova tvrzení - a dnes se to zase potvrzeuje - viz. včerejsí debata na tomto vlákně. No jo musíme si hledat pomoc někde jinde.

Pauli
S tím finančínke máš pravdu, taky mi to tady nějak blbne, asi se v té eufórii nás traderů zasekl server :D

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Pauli:
takisto som zaregistroval pomalosť na Finančníku. Dokonca som sa nejakú polhodinku nevedel na stránky ani dostať. A keďže v súčasnosti funguje hlavne toto vlákno ako manuál k aktuálnemu obchodovaniu :) celkom som bol z toho nervózny - hlavne pred správami ;).
Ale teraz už ide obvyklou rýchlosťou.

Odesláno

Toak sory SL na CAD/JPY jsem posunul, chyba asi ve VT, restart pomohl, jede v tom ještě někdo myslím CAD/JPY, SL mám na 101.50, předpokládám totiž že v případě jak pozitivních evropských zpráv nebo USA by mohlo ještě způsobit menší odprodej YENU a tudíž pokračování nahoru. Zatím se to tvaří naprosto neutrálně s menší orientací sever.

Odesláno

Na cable jsem byl short od 7 hodin rano, těsně před zpravami jsem uzavirál s PT 42 pips, obával jsem se že euro bude lehce posilovat a veme libru sebou. Po zprávách jsem long na EUR/USD. Jinak pokud mohu posoudit z mého pohledu nejlepší zisky, a nejpřesnější vstupy které jsem kdy udělal byly na Daily vegas, a nejlepší výnosy mám u páru GPB/JPY, jak začátkem týdne na yenománii tak i v únoru. Navíc jsem vypozoroval , teda alespoň mi to tak přijde že potvrzení vstupu pro Vegas je většinou to že se chystá na několika párech současně, ale jelikož jsem u toho krátce tak to berte jen jako moje povšimnutí, ne pravidlo.

Odesláno

to Tuktuk:
já jsem long gbp-usd 7832, vstupoval jsem trošku neradičně po odražení resistance od 7805 a potvrdil mi to trend eur-usd up podle 30 min grafu, i když na gbp-usd ten trend ještě není patrný.Tak uvidíme:-).Risknu 20 pips SL.
Pietro

Odesláno

to pauli
když se podíváš na hodinový graf tak uvidíš proč jsem vstoupil, prolomení 1.7855, navíc mě mrzí, že včera jsem si brousil zuby na cable short od 1.7940 ale uteklo mi to a na 1.7900 už jsem do toho nectěl jít, beru tyhle vstupy protože většinou do pár minut posunu SL na vstupní hodnotu a pak děj se vůle boží, buď z toho daily vegas bude nebo, když bude tak je z toho super profit, když nebude SL to jistí.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...