Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tuktuk
všechno je možné...ale dnes spíše vše nahrává CAD (hlavně ty úrokové míry)..píšu KONTROLOVANĚ..postupně zadávat vstupy po 10,15,20 pipsech a u prvotních vstupů začít posouvat SL..nevěřím příliš tomu, že by to v případě zvýšených úroků na 4% vyletělo prudce nahoru a následně opět "hapalo".. :)..maximálně tak tratím SL na prvním, možná i druhém vstupu..a to snad rozdýchám.. :)..uvidíme..
SID

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Psal jsem, chtělo to impuls od někoho velkého a je to asi tady.. :)..další R je někde kolem 1,2455.. jsem zvědav, jak se s tím euro vypořádá...i cable se pěkně veze na vlně eura..
SID

Odesláno

To Sid:
tomu USD/JPY sa veľmi hore nechce :S. Ani na ostatných pároch nemá dolár na ružiach ustlané. Možno úrokové sadzby v Kanade oberú aj pár USD/CAD o nejakých pár bodíkov a nebude sa treba uchyľovať k takej exotike ako je CAD/JPY. Čo myslíš?

Odesláno

Galant
spíše bych sázel na pokles jenu (konečně už i k euru dost teď ztrácí) a kumulativně na ty kanadské sazby...u toho USD/CAD jsem trochu na rozpacích..
SID

Odesláno

To Merlin35.
no ak by som si mal kúpiť nové auto za dnešné zisky, tak jedine ak angličiak a aj to by som si musel ešte požičať o suseda :D. Ale určite poteší, ak sa cena zastaví tesne pred SL a následne vybehne do plusu, že môžme posunúť stopku do plusu.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...