Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

CAD/JPY je pro mě dost exotická měna s docela velkým spreadem. Je fakt, že CAD proti JPY v posledních dnech ztrácel a dnes se pokles zastavil. Enter na 101,25 s PT 101,75 by snad mohl být reálný.

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Holoubek

Plně s Tebou souhlasím, bývávalo, že po IFO šup o 100pips tím očekávaným směrem apod. Stačí se podívat v tomto vlákně nazpět a hned člověk vidí jak se fundamenty mění. :S

Odesláno

Holoubek
je to tak...nejsem sice žádný staromilec, ale doby, kdy po datech před dvěma, třemi roky(hlavně v USA), vyskakovaly grafy málem z monitoru, jsou už asi nenávratně pryč...
SID

Odesláno

Asi je špatné období na data...Na začátku roku to šlo celkem dobře, ještě si to i SID pochvaloval jak letos ty fundamenty fungují, dokonce se tady objevily hlášky jak je to snadné na FX vydělávat peníze. Za to teď je to hardcore. Nejsou žádná data a jsou pohyby jako při zvyšování úrokových sazeb a při datech jsou jenom zachycené SL.
EUR už pomalu rezignuje na 1,2400 a snad se nám majors vrátí do nějaké rozumné korelace.

Odesláno

Tuktuk
no to asi ne... :).spíše má pravdu Holoubek, že dnešní situace ve světě je vzhledem k jiným (a podstatnějším) okolnostem - ropa, zlato, Irán, ekonomicky rostoucí Čína atd. dost rozháraná a ti velcí posuzují situaci z více hledisek než tomu bylo v minulosti - a nejen podle momentálních fundamentů...
SID

Odesláno

to Pietro:

právě k vůli SL jsem přešel z 15 min. na 30 min. grafy. Na 15 min. je to celkem rozlítané a trendy nejdou tak dobře vidět jako na 30M. Supertrend na 30M ukazuje dobře trendy. Když WCCI překročí hranici 50 tak je to dobrý signál pro vstup.

Na data teď budu vyčkávat cca 30 minut a pak se rozhodnu.

Právě teď mi to ukazuje na EUR konec trendu (protnutí ZL). Takže s tím long opatrně.

Odesláno

Tuktuk,Holoubek
zlaté paťulínky... :)..ale ono to zase jednou příjde...pořád to píšu dokolečka - využívat hlavně toho, co nabízí trh...ono různé indikátory, systémy, Vegasy aj. jsou sice fajn, ale selský rozum, je holt selský rozum..,dnes jsem např. dost vážně nahlodán tím dost přemílaným CAD/JPY a vše svědčí pro jeho výraznější Up..a rozhodně do toho nepůjdu jen s jedním lotem (postupně a kontrolovaně).. :)
SID

Odesláno

Na druhou stranu je pravda ta, že když dnes už s tím EURem a cable nepohly vcelku "slušné data" tak myslím, že se asi taky přeorientuju na nějaké "exotické" páry což CAD/JPY je a pokud to alespoň s části dopadne dle těch předpokladů, potom si alespoň člověk zlepší náladu ;)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...