Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zacinam zjistovat ze po zpravach se vyplati pockat tak 30 minut a potom se rozhodnout. Kdyz je trend, tak tech 30 minut nahraje roli, stejne vzdy dojde ke korekci. A kdyz je situace jak dnes, tak se aspon netrati na SL. Ale stejne jsem neodolal pokuseni a sel long, kdyz jsem videl historicky vysoke IFO, take to podle toho dopadlo (SL). Asi se to bude placat az do 4pm a potom US data rozhodnou kam se vydat.

Odesláno

Pauli
tak, tak...mnohdy je lépe počkat, jak si to ti velcí přeberou a kde se rozhodnou vydat a pak se svézt s nima...(ale pokud možno ne do pekel.. :) )
SID

Odesláno

Ráno jsem posílal mail kolegovi z Toronta, jak to vidí dnes s úroky v Kanadě a následném vývoji CAD. Teď mi odpověděl, že úroky podle něj na 95% Up na 4% a na posílení konkrétně CAD/JPY sází hodně...je to srandista napsal mi co dává do frcu v pořadí: tchýně, pes, loď, barák, strojek na výrobu burákového másla....ale asi do toho taky půjdu..., kolikrát do roka se takhle mění v Kanadě úroky...
SID

Odesláno

pepaka
už jsem to tady psal, USD ztratil za týden oproti CAD celkem hodně z hranice 1,15...tam bych byl opatrný...ale u toho jenu to má celkem logiku,...nic neroste do nebe....ani JPY ne...a CAD toho může dnes nabídnou daleko více...uvidíme.. :)
SID

Odesláno

Myslím si, že je třeba se naučit i vyčkávat fundamentálně to není již delší dobu to co bývavalo. Zvětšuje se riziko.
Lépe bude asi obchodovat s trendem (pokud bude zjištěn) na delším timeframe, prozatím. Domnívám se, že nikdo
z velkých se nepouští momentálné do přílišné aktivity - ropa, zlato, Irán..... a to podstatně ovlivňuje pohyby po re-
portech.
Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...