Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Holoubek & Sid: před časem jste tady zmiňovli COT report a pokoušeli se hledat vzájemnou korelaci. pokročili jste nějak ve "výzkumu" použitelném pro FX? DavidF

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To holoubek: je to tento odkaz na tu fx bank fxbank.de/ , ze kterých jsi čerpal info o opcích a jejich expiraci? Pokud ano mohl by jsi mi to na té stránce najít, německy vůbec neumím.

To Holoubek & SID: pokusím se na to podívat a dát to excelu snad nějaký výsledek vypadne.

Odesláno

timd: ano je ten odkaz, tam běží neustále nové a nové komentáře a mimo jiné i o těch opcích, bohužel nemají
archív t.z. na starší rešerše se nedostaneš pokud si je sám nezaložíš, mám tu jednu zprávu ze včerejška,
kde je zmínka o té opční barieře, v posledním odstavci. Že expirují dnes v poledne jsem četl někdy dva dni
dozadu. www.fxdirekt.de/index.php?id=24&newsid=23877

Na ten Cot jsem velmi zvědavý jestli ti něci vyleze.
Odesláno

Zdravím, tak po dobrém obědě přemýšlím zdali neuzavřu pozice co mám, aby mi páteční odpoledne nezakalila zase nějaká nečekáná událost jako ráno, i když vzhledem k dnešní absenci zpráv předpokládám že trh si bude držet svůj směr do pozdních odpoledních hodin, pokud ovšem se opět něco nesemele nebo někdo něco neutrousí, v případě že by zprávy pro kanadský dolar ve 14:30 byly špatné, konečně by se pár USD/CAD odlepil od 1,1350 , případně kdyby se zprávy byly pozitivní pro CAD, sjel by USD letos již podruhé na hranici 1,1300 což je ovšem nejnižší bod v současné historii páru USD/CAD. poprvé to bylo začátkem března.

Odesláno

to lisakus:
myslim, ze sustredit sa o 14,30 na CAD je dobry napad, pretoze hlavne krize su nevyspytatelne :S
tento tyzden CAD dobre reaguje na spravy (aspon tesne po nich) tak by nemal byt chaos pri jasnych spravach (td) (tu), uvidime ;)

peter

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...