Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Adraj: na 1,2290 +- nakupuji od včerejška evropské CB, na 1,2400 dnes odpoledne končí opce, trend pro dnešní den
se zdá být Down (EUR/USD), v 11:00 ještě EU bilance pak, podle mne pomalu dolů.
  • Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Holubek: co znamená nakupuji evropské CB ? Jak víš že dnes končí na 1,24 opce ? Já to jen tipnul podle vývoje trhu.
dík za info
P.S.: Taky myslím že trend půjde spíš dolů, ale neřeším to, pokud nahoru, tak otočím pozice :-)

Odesláno

Adraj: mám rešerše jedné FXbanky na netu (už jsem to tu uváděl), co se týče komentářů jsou docela dobří a mají
zřejmě přehled (v němčině).

mirekkolacek: www.derivatecheck.de/termine/ , je to kalendář na celý den, je tam také historie a budoucnost.
Údaje s "!" jsou důležitá data a údaje s takovým cancourem jsou MarketMover, nejsou nejrychlejší a
také britská data někdy chybí, co se týče EURa je tam vše i počet nehod na dálnicích za něsíc březen :)
Pro výsledky 2 x kliknout v kombinaci s easyforex idealní, včera trvalo Reuters 7 min k zveřejnění Phily.
Odesláno

Asi tomu pomohlo:

LONDÝN, 21.dubna (Reuters) - Euro v pátek dopoledne vzrostlo k dolaru poté, co švédská centrální banka uvedla, že zvyšuje podíl svých devizových rezerv v jednotné evropské měně o 13 procent a snižuje podíl v dolarech o 17 procent

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...