Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

nemám tolik času se účastnit vašich diskusí, ale Sidovy stránky se snažím sledovat pravidelně a jak přijdu z práce, zkouším demo Vt i MT. K tipování se rád přidám - dávám za a).
Hodně štěstí v tradingu všem - tento týden to je a asi ještě bude hodně zajímavé.

Vítr

Odesláno

Rád bych řekl, že padne již dnes, ale asi to bude nejdříve zítra a to možná už dopoledne ;) ¨
No, ale necháme se překvapit ...

Že jsi se Side ještě nezúčastnil Ty? jakou možnost volíš?

Odesláno

Tuktuk
to víš, že bude - takových pohybů o 500 a více pips u cable jen za 10 dnů už bylo hafu.....jen ten okamžik dobře vystihnout....

Dzink
tak, tak.. pragmatická odpověď.. :)

SID

Odesláno

Zachytil som ze rusi otvoria na buduci rok burzu s a okrem inych komodit aj ropu. Mozno aj v eure ... mozno tie poplasne spravy o otvoreni iranskej burzy boli k niecomu dobre. tym padom by dolar nemal nejake supervyhliadky ... ale je to este daleko. Co vy na to?

Odesláno

SID
ze to bolo urokovych sadzbach mi je jasne ale trapi ma ten jeden hlas proti zachovaniu sadzby. Ci to bol hlas za dalsie zvysenie, alebo znizenie ... Mozno blba otazka ale som na GBP/JPY short a dnes som musel dokupovat, lebo to vyliezlo neskutocne proti mne. A ked tak pozeram na ocakavania z Japonska, tak mi je z toho zle. Aj ked cable teraz straca a koriguje zisky ...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...