Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Svatky jsou jenom v Evrope. V US se normalne maka a taky to podle tech grafu vypada. V poslednim tydnu fundamenty moc nevychazely. FA se ridi ti "Velci" a podle toho jak oni uznaji, jak jsou data dulezita, tak se to projevi na grafech. Nekdy nejsou zadna data a pomoci TA se da vydelat mnohem vic nez na datech. Dneska je ukazkovy priklad, zadna data a pohyb na libre 100 pipu, takovy pohyb nebyva ani pri A datech.

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Posileni Libry o 140 pipu uz tady dlouho nebylo. Ostatni pary rovnez posilily, asi se nekdo zbavoval dolaru ve velkem a vyuzil pri tom svatku v Evrope. To se my ale nedovime. Muzeme se akorat na takovem peknem pohybu svest. Nevyhodou forexu je ze clovek NIKDY nevi jak velky pohyb muze nastat a hlavne kdy nastane. Dnes jsem opravdu neco takoveho necekal.

Odesláno

Člověk není na trhu pár dnů a nestačím se divit....nové VT, libra nám hopsla o 150 pips Up, euro o něco méně...amíci dělají při pondělku pěkné skoky - a zítra navíc data o inflaci a výstavbě...něco mi říká, že tento týden bude dost volatilní.. :)
SID

Odesláno

Ta inflace pozítří..sorry...žiju o den napřed...zítra ceny (index výrobních cen) a výstavba...

Apr 18 8:30 AM Building Permits Mar - 2110K 2100K 2179K
Apr 18 8:30 AM Core PPI Mar - 0.1% 0.2% 0.3%
Apr 18 8:30 AM Housing Starts Mar - 2090K 2025K 2120K
Apr 18 8:30 AM PPI Mar - 0..4% 0.4% -1.4%

Apr 19 8:30 AM Core CPI Mar - 0.2% 0.2% 0.1%
Apr 19 8:30 AM CPI Mar - 0.3% 0.4% 0.1%
Apr 19 10:30 AM Crude Inventories 04/14 - NA NA 3230K

SID

Odesláno

to ALL
tak to je super, v posledních dnech jsem četl na několika komentářích, že na gbp/usd je důležitý odpor na 1.7610, takže ráno než jsem odjel s rodinou na výlet tak jsem nastavil čtyři objednávky na 1,7630. PT klasicky tunelářsky 55,89,144,233. Teď jsem se vrátil a druhý PT je doma, super :)

Odesláno

to bigbull

neviem, neviem. neverím doláru ani za mak, a to nie len vzhladom na ich kolisavu retotiku ohladom urokov, ale aj na , ako som sa docital kdesi, zahadne bidy v prospech eura s blizkeho vychodu. a netreba zabudat ze novy minister financii je za slabsi dolar a zaroven podla niektoreho s kecalkov ECB silnejsie euro neprekaza vyvozu v nebezpecnej miere. vidim to na dlhodobejsie posilovanie eura az k 1,2450. Mozno sialene, ale ved uvidime. Ak by som si mal typnut, tak support 1,2075 vydrzi este nejaky piatok. a mozno aj nie... ;)

Odesláno

Hlavní odpor bude u eura tak kolem 1,2320-1,2330, ale pokud poroste ropa krátkodobě dosavadním tempem, nedivil bych se do týdne ani té hranici 1,25.. Amíci by byli blázni kupovat předraženou ropu za předražený dolar, tak holt něco bude muset jít down...ropa asi nyní ne......Podle mne budeme tak do dvou dnů chytřejší.. :)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...