Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

swem,

hele Sweme, vis, ze to neni vobec spatny napad, a mohli by sme ho i zakodovat aby to "sorosovci" nemohli citat,...casom bys me si mohli i rozdelit oblasti, ktore by ti co na to maju prednostne sledovali...atd..., stale plati - viac hlav viac rozumu....preto policajti chodia aj so psom... :D
ja do toho pojdem.... (tu)

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Vypadá to, že tento týden není síly, která by zhatila tuto patovou situaci na všech grafech. Asi půjdu víkendit a taky třeba testovat, např. Chaos Fractal s Alligatorem.

Odesláno

keďže som tu velmi kratko, neviem sa este celkom vysomarit s diskusie, skusim taky jemny komentar k amerike. data nie su ocakavane nejake prebornicke, takze si myslim, ze vdaka datam aj celkovemu sentimentu na trhu by sa mal par eur/usd pohnut v prospech eura. tiez ocakavam posun yenu smerom k posilnenie voci vsetťkym menam, no najma k usd. co vy na to? :S

Odesláno

mozno sa to niekomu bude zdat divne ze si tu kladeim otazky a zaroven odpovedam, ale mal som pravdu zda sa. aj ked v tokyu ziadne extradolezite data neboli, az na spotrebitelsku doveru, vsetky vyzneli skor v neprospech yenu, predsa len jsponec proti usd posilnil aj ked s miernou korekciou. 30 ppips v keseni :D . taktiez aj napriek absencii akychkolvek dat s europy aj spoza oceanu euro poriadne vyhuplo. Myslim ze po dnesnych datach by este raz mohlo otestovat 1,2200. V pripade prerazenia tam vydim dalsiu rezistenciu uz na 1,2225 - 30... a potom ako sa vravi u nas porucenou panu bohu ;).
chcem sa opytat hlavne tych skusenych vlkov - ake mate vysvetlenie na tento vyvoj?

Odesláno

marcus: momentální včeobecné slabost dolaru vůči ost. měnám v asijském handlu je způsobena znovu se objevivší
pochybnosti o případném zvýšení úr. sazeb v květnu v USA - Wall Street Journal. Jaký další vývoj dolaru v
dnešním omezeném obchodování si netroufám ani odhadnout. Dnes jsou sice důležita data v USA 14:30,15:00
ale polovina polokoule má ještě svátek.
Odesláno

Dneska bych se nejradeji nevidel. Pres vikend jsem inovoval strategii, ale nemel jsem jaksi odvahu vsoupit do pozice, tak jsem si jenom oznacil ve VT vstupy do pozice. A uteklo mi 140 pipu. V nove verzi VT je inovovan Chaos Fractal. Brakeouty pres Chaos Fractal davaji docela slusne vysledky. Doporucuji pro vsechny vyznavace brakeoutu. ;)

Odesláno

Zdravím,
kolegové fundamentalisti, můžete mi,prosím povědět co kdy dneska vychází ? A proč zrovna dneska jde dolar do háje ? Já už podle TA delší dobu preferuji dolar short (a podle fundamentů selským rozumem taky = pokud chodí pro dolar slušná data a on neposiluje ..., navíc růst úroků v USA prostě jednou skončí), ale proč zrovna o svátcích ???
Dík za názory.

Odesláno

17/04/2006 06:30 Japan Capacity Utilization February -0.4 -0.9
17/04/2006 06:30 Japan Industrial output February % 0.4 -1.2
17/04/2006 06:30 Japan Consumer Confidence March 49.8 47.9
17/04/2006 14:30 United States NY Fed Manufacturing April 24.5 31.16
17/04/2006 15:00 United States Capital Net Flows February Bln 62.8 66
17/04/2006 19:00 United States NAHB Housing Market Index April 55 55

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...