Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Asi tech dat bylo v posledni dobe hodne a trhy si potrebuji odpocinout. :) Do utery bude asi klid, ale po dlouhe absenci dat i malo staci aby to s trhy poradne zahybalo. Navic v utery je PPI a Building Permits, tak se mame na co tesit.

Odesláno

Vypada to, ze pro dnesek padla. Asi se jeste zitra mrknu na Industrial Production, ale moc velkou nadeji tomu nedavam. Vikend asi stejne bude ve znameni testovani a vymysleni novych strategii.

Odesláno

zdravím musel jsem vypadnout dnes krátce pře půl čtvrtou takže koukám i když jsem všechny fundamentové pozice uzavřel v plusu před odchodem tak jsem o nic moc nepřišel, pouze zůstávám na daily USD/CAD doufám že trend vydrží :a EUR/JPY kde to tedy se to opět blíží k hodnotám vstupu. Napadlo mě jestli zpráva BOJ ráno v 7:00 nějak zapůsobí na yen. Sice mám pocit že Holoubek psal že sazby zůstanou blízko 0 ale taky se zmínil že je zítřejší vyjádření hodně důležité. pořád mám pocit že oproti jiným týdnům se YEN tento týden chová hodně klidně myslím jakoby pasivně k ostatním párům. Tváří jakoby na něco čekal. ale možná se mi to jen zdá.

Odesláno

lisakus: viděl jsi dnes grafy na majorech? Fundamenty sice nijak výrazné ale jindy by to stačilo aspoň na jednu figuru,
zítra pravděpodobně to japonci sami nerozjedou.

Nevím, trh už asi nepočítá se zvýšením úr.sazeb, guvernér také neřekl nic určitého - "zítřejší případné
zvýšení ú.s. je plně otevřeno" :S (něm. překlad). Na druhé straně již jen konstatování, že BoJ ukončuje
"superexpanzivní" měnovou politiku bude bráno asi s povděkem, je to hodně nejisté.
Odesláno

když si tady tak procitam toto vlakno o aktualnim vyvoji menovych paru, tak me napadlo, ze by nemuselo byt vubec spatne (tu) (tu) (tu) [bold] ZALOZIT IRC CHANNEL [/bold] (tu) (tu) (tu)na toto tema. vetsina to urcite zna, je to proste takovy chat, coz se treba pri fundamentech hodi. je to lepsi, nez porad obnovovat okno prohlizece a cekat kdo tam cim prispel.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...