Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jano vrátil jsem se před hodinou, nejen FX živ je člověk a vstupovat na trend jsem holt nestihl.. ale nechal jsem běžet systém TS...(viz Indikátory) a něco málo se tam urodilo..SL jsem zadal a budu čekat.. :) SID

1190

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Holoubek Napsal:
-------------------------------------------------------
> > Končím také, ani jsem dnes nevěřil, že se z
> toho dostanu. Dnes to bylo pro velmi otrlé nátury.
> Z -40 na +40, když to
> tak vezmu kolem a kolem.........

suhlas,... ale co vlastne dnes prevazilo na miskach vah fundamentov?..., selsky rozum, kombinacie velkych, malych, vsetkych,...ktora intraday strategy zabrala?...

:S :)

Odesláno

Gogo100>> osobne dnesek diky souhre vybirani zisku na par parech, muzu urcite zaradit mezi jeden z nejuspesnejsich v mem dosavadnim frexovem zivote :) ....nastesti jsem konecne dneska zbytecne neblbnul se SL

Odesláno

gogo100: bylo by velmi nelogické i pro Forex, kdyby dobré fundamenty způsobily jen tak z ničeho opačný pohyb,
všechno má svou příčinu - Snow zbudil pravděpodobně větší očekávání (250 - 300 000 ex Farm),
- spousta velkých hráčů držela pořád Long pozice, - zajišťovatelé..
- ecb se možná pokusila hasit požár, způsobený včera Trichetem atd,atd.
- samozřejmě i hrátky velkých spekulantů - hon na SL.

no a to otočení pravděpodobně způsobila přesila, těch co chtěly prodávat a dlouhé pozice se uzavíraly
dobrovolně či nedobrovolně (SL). Těch příčin tam bude víc .
Odesláno

Dnes to bola klasika na fundamentálne obchodovanie: prvých 30 minút po správach kardiogram (asi väčšina z nás mala v tom čase podobný :) aj skutočne) a potom pekný pohyb viac-menej jedným smerom. Dnes sa asi najviac oplatilo počkať, kam sa trh pohne a naskočiť až keď sa upokojil, ako zadávať entry pred správami.
Keďže s fundamentami na live účte ešte nemám štatisticky významné výsledky, vychádzajúc z demo testovania, tento druhý prístup značne znižuje počet obchodov ukončených na stopke.

Odesláno

to gogo
no já jsem začátečník takže jelikož toho moc neumím,tak zhruba 30 minut pře zprávami pokud předpokládám že dnes bude dolar posilovat, umístím entry prodej 20-25 pips od aktuální ceny, zadám SL a cca 10-15 pis nad SL něj umístím entry nákup. vetšinou zdvojeně tj. 10 pips za entr zadám další ve stejném směru. bohužel dnes mi to krásně vymetlo oba entry na obou stranách, následně je prohalo stop losem takže jsem naskočil manuálně po směru jízdy. v menším zisku dnes nejsem díky fundamentům ale díky daily tunelu EUR/JPY a EUR/CHF kde jsem v pozici od včerejška. Dneska mi ty zdvojené entry vůbec nevyšly, oproti tomu jsem včera měl s enty na obě strany hezký zisk.

Odesláno

No, chlapi, koukam, ze to dneska byl boj. Ja jsem po poledni zjistil, ze mi odtahli auto (cisteni ulic), a tak jsem se sebral a jel jsem pro nej. O pet minut jsem nestihl vstup na tunelu (kdyz jsem dorazil, dlouha svicka uz byla 20 - 30 pips od tunelu), a tak jsem se nezucatnil (i kdyz mi to dalo dost premlouvani, ale chci drzet plan a obchoduju ted jen tunel ;))
Mrzi me to, co se da delat. Pristi tyden ale pojedou trhy dal, tak snad to dozenu :))

Odesláno

Ony se vlastně ty předpovědi splnily. Dolar šel up, dle očekávání. Jenže se zřejmě hned po reportech snažili velcí hráči získat ještě nějaké bodíky, takže to vybralo pěkných pár stopek. A pak to šlo tak zoufale pomalu dolů (GBP a EUR) že na to málokdo měl nervy a postupně se raději zavíraly pozice. Osobně kdybych vydržel tak jak jsem ty entry měl, tak sice mi GBP vzalo první kontraentry long a vyhodilo 30 pips SL, ale pak mi to otevřelo i s EURem 5 pozic short a mohlo být nějakých 300 pips doma. Jenže, jenže... :(
Takže kdo vydržel, tomu gratuluji, a kdo skončil v mínusu - od pondělí je další týden... :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...