Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Sid:
Díky vyzkouším to. Nějak nemohu najít odvahu pustit se zase do reálného obchodování po tý velký ztrátě. :).No uvidíme, snad to zase půjde.I když teď v létě se mi zdá trh docela zpomalený(teda mimo pár událostí), a taky volume nic moc...
Pietro

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

SID: zajimave to vypada, ale blby je ze se ty pozice neuzavrou na urcitem Profit Targetu, ale jedou furt dal dokud neni opacny signal. Tim se podle me celkem dost bodu ztraci...
spajk

Odesláno

To Spajk
PT si u některých AOS můžeš nastavit, znám jeden kde si zadáš SL i PT odděleně. Tady ten AOS funguje na trochu jiném principu. SL a PT nahrazuje většinou blokace signálu z jiných indikátoru než jsou ty, které to spustily. A to je myslím úplně nový trend ve vývoji AOS. Takový indikátor, který by se zastavil na maximálních okamžitých úrovních neznám, bohužel.. :)
SID

Odesláno

Ano,přesně tak, pokud se nemýlím tak např. hodinový graf jde nahrát zpětně max. 3-4 měsíce. To je na nakreslení TL a na TA docela postačující, nicméně na test OS je to málo.

Odesláno

To Adraj, Spajk
Aha....to je spíše způsobeno menším rozsahem "posouvátka" grafu, data samotná jak jsem koukal, jsou nahrána u euro párů od února 1996, u GBP/USD a USD/JPY od dubna 1993 (měsíční graf). Vot těchnika.. :)
SID

Odesláno

To Spajk
Pokud máš na 30min. garfu jen 11 dnů tak se zkus podívat do General Properties > Communication a zadej do History Lenght maximum, tedy 2048 (měl bys vidět cca měsíc a půl, teď mám první bar 10.6. 4:30). Což je počet barů které je maximálně VT schopen vykreslit v jednotlivých timeframech. Bohužel to je maximum a tedy např. na 5-ti minutovém grafu uvidíš daleko méně celých dnů než např. na hodinovém grafu :S

Odesláno

To Spajk:
Mrkni se znovu na to nastavení. V uplynulých hodinách proběho asi 2x stahování a instalace updatu na verzi 1.7. Po obou updatech jsem měl opět tu hodnotu automaticky nastavenou na standartních 500 (což odpovídá tomu 12.7. o kterém se zmiňuješ). Jo a taky po zvýšení té hodnoty na 2048 je nutný restart VT.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...