Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jeste ze se to mi dnes trochu rozjelo a zahojilo nestasny SL na EUR. Dnesni EUR asi vymetlo hodne SL. Dnes to nebyl zadny zazrak ale ten kdo nechal puvodni entry tak mohl nejake ty pipsy nazbirat. Wholesale Inventories dnesek rozhodlo. Ale byl to dneska porod, ze?

Odesláno

Holoubek:
Máš pravdu, ještě se to hýbe pěkně. Já už jsem ale vše uzavřel, mám nervy nadranc. Ztráty jsem dohnal, nějaký zisk z toho bude taky, není všem dnům konec.
Milan

Odesláno

Jakozto novacek na live (mesic a neco) na forexu,tak jsem pozice uz zavrel v plusu, nemel jsem dnes na to nervy. Je to ale chyba protoze to jeste trochu jede a v US maji jeste daleko k padla. Snad za mesice praxe to bude lepsi. Zatim jsem ucet zhodnotil o 20%. Chce to vsechno ale jenom praxi a dale se vzdelavat.

Odesláno

já vstupoval ručně po datech až když se trochu srovnalo - minulý pátek jsem dostal pěknou školu a tak se radši držím kapánek zpátky - na tu bídu jsem zavřel na celkem hezkých 84 pips, ale pořád je to slabá náplast za minulý týden... a to nepočítám, že mám příští pátek odevzdat diplomku, kterou díky čumění do forexu samozřejmě nemám... takže infarktové období ještě nekončí... hezký víkend všem :)

Odesláno

To Holoubek

Přesně tak, už jsem ani po minulém pátku nevěřil v obrat, ale alespoň je to dnes v plusu oproti minulému týdnu ;)
A může se jít víkendit . Kdo ví jak dnes dopadl SID. Ale jak ho znám, je minimálně 100pips v plusu :D

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...