Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja tam na svem demu jeste sem-podle moji TA to bud pujde jeste nahoru, nebo to udela S/R a bude se to tam placat....
...ale ja bych do toho nemel asi moc kecat, pac sem este zacatecnik :D

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

M.F. Já už uzavřel cable "předposraně" na 1,7540.. chvíli to ještě šlo držet, ale nějak jsem tomu už nevěřil...Euro a frank držím pořád a posuvám stopky, když se provalí nic se neděje, za dnešek vyděláno dost... SID

1158

Odesláno

Sid
No ako pozeram tak to uz mas na dnesok krasne zarobene (tu)
Este sa mam co ucit, ale hadam to uz pojde ked mi svoje skusenosti davaju profici ako ty a vlastne vsetci tu.
Moj problem je prekonat strach z otvorenia pozicie aj ked mi system da signal, ked sa uz konecne odhodlam zvycajne uz byva neskoro :S :(

Odesláno

MF: to znam, taky s tim obcas mam problem. Ber signaly bez emoci, jako stroj. To samy exit. Zadny premejsleni, jenom delej cos naplanoval. Prinejhorsim te to vyhodi, to se stava kazdymu. Neni to chyba, je to uplne normalni, Kazda metoda ma svy slabiny. Jeden obchod nerozhoduje, rozhoduje soucet na konci ;)

Odesláno

To glader:
Error 4109 = ERR_TRADE_NOT_ALLOWED.
To se tvari, ze asi nemas zaskrtnute policko Allow live tradeing v zalozce common v EA properties (tusim ze se to okno vyvola stiskem F7).
Ale taky to muze byt tim, ze se odesle moc veci na server a tomu nakou dobu trva, nez to spracuje... tak se nastavuje automaticky nastavuje priznak "TradeAllowed". No a pokud je tento priznak nastave do False, tak to nepovoli EA-cku obchodovat a tudis ani nelze zavirat pozice.

Jirka

Odesláno

zdar vsetkym,

som tu sice uplne prvy krat, no uz nejaky ten cas obchodujem, aj ked kratko. Chcem sa opytat na vas nazor na momentalny stav eura k dolaru a k jenu.
Moj nazor: na dolar posobi minimalne 5 negativnych vyhladovych faktorov: dvojity deficit VF v USA, debaty azijskych bank o spolocnej mene, ropa, odklon centralnych bank od dolara, stale mozne otvorenie euroropnej burzy. Myslim ze to bude mat s dlhodobeho horizontu negativny dopad na dolar
Jen: odchod od politik 0 sadzieb dava priestor na uvahy o posilovani jenu globalne, no myslim ze minimalne do konca maja sa ss sadzbami nebude nic diat. Tiez stale hrozby cinskej banky o swichi casti rezerv do eura ...
Skuste sa k tomu niekto vyjadrit, mozno sa mylim.

Odesláno

marcus
Ako tak pozeram na graf EUR/USD no neviem euru sa nejak nechce cez 1,2300.
Teda ja pevne dufam ze neprekona tu hranicu a pojde pod 1,2240 potom bude spokojnost na mojej strane :D

Odesláno

Tak, tak... pěkný sešup libry, otázka zda to vezme dlouhodobější trend..ale vyplatí se asi vstoupit na cable Down a na EUR/GBP Up s nějakou dobrou stopkou...
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...