Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

tuktuk,

ok, ved mas pravdu, japonska ekonomika je zavesena na americkej uz od hirosimy, nielen exportom, potazne vyrobou, ale i kapitalovo, teraz tu korelaciu trochu vychyluje nenormalny urokovy differencial, opustenie 0% urokovej sadzby BOJ je len otazka casu a potom sa to znova pekne zrovna...., moj skromny nazor... :)

Odesláno

To Pietro:

Ja jsem hned po datech vlezl long na GBP/USD, bohuzel jsem to predcasne uzavrel a vytahl jsem z toho pouze 44 pips, ale mohl jsem vytahnout vice jak dvojnasobek, skoda.

Odesláno

to kuba
no už to tady bylo řečeno o holubech a vrabcích, taky jsem utek předčasně z EUR/USD ale takový věci jsou normální. když jedeš s jedním minilotem je pořád lepší být pár desítek v plusu než v minusu. přijdou zkušenosti a s nimi cit. Když jsem v neděli večer viděl jak se chová EUE/USD a vím co bylo v pátek, tak jsem šel do short pozice a rano sem to uzavřel, i když jsem měl tři miniloty, uzavřel jsem je všechny. Po obědě zase do dlouhý pozice 1 minilot a taky pěkný, ale taky ne až do konce. Ale jsem spokojen. myslím že čím víc obchodů uskutečním, tím větší cit člověk dostane. Ve skutečnosti si myslím že i kdybych otevíral pozice na základě selskýho rozumu s trochou informací tak záleží na tom jaký SL dáš a jaký profit jsi ochoten vzít. Čím víc obchoduji tím víc mi přijde že forex není jen tak nějaký chaos pohyb.

Odesláno

data eurozony podle předpovědi takže nic, podařilo se mi zachytit ten nástup rano na cable ted už jsem z toho venku pouze 1 minilot ve hře na long. Jinak zajímavost EUR/GPB se v minulých dnech mlátilo u hranice 0,6990 ale jaksi ne a ne se za ni dostat, takže jsem short od 0,6982 a počkáme co to dnes udělá, třeba je čas na day tunel směrem jih pokud nám to nějaký fundament nepokazí, ale jelikož jsem začátečník tak prosím ať Vás nenapadne brát si ze mě příklad.

Odesláno

Já si myslím, že už v současnosti asi nemá co popostrčit to EURo nahoru, dražší ropa i to prohlášení o zvyšování úrokových sazeb v EU se už na pohybu výrazně projevilo a nic ostatního nás dnes nečeká. No ale jinak se může stát cokoli ;) Asi se necháme překvapit

Odesláno

M.F.
Těžko říct, před nějakou dobou testovalo euro hranici 1,2250 a trochu narazilo, optimální asi bude uvážlivě posouvat SL, aby člověk nebyl překvapen náhlým výkyvem. Ale i jako Glader (a technicky i asi většina) jdu proti dolaru - už od rána v systému a zatím to vychází.. Hlavně mám radost z cable. Nikdy by mne nenapadlo, že právě libra (od včerejšího odpoledne) udělá více jak 250 bodů skok Up...
SID

Odesláno

A k Sidovi, asi má už prázdniny, nebo si potřebuje od NÁS tady odpočinout :D .
Docela mi chybí ty jeho komentáře - i když je pravda, že teď ty zprávy nejsou nijak významné, ale i přes to. ;)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...