Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

BigBull:
Nejlepší máš pročíst si tady pokud možno všechna vlákna od začátku. Vím, že je to strašlivá pakárna, ale občas to čtu taky znova a vždycky tam najdu něco, na co už jsem dávno zapomněl, nebo co jsem předtím nepotřeboval. A vidíš dpbře taky genezi toho, jak ostatní postupovali a řešili stejné problémy, jaké řešíš ty. Jinak tedy konkrétně ohledně té SL, 15 pips je asi opravdu málo při obchodování na data, ale prostě se to takhle všeobecně říct nedá, musíš si svůj styl fakt vyzkoušet. S tou pravděpodobností předpovědí bych tady moc neoperoval. Tenhle způsob obživy NENÍ založený na pravděpodobnosti předpovědi ale na moneymanagementu a řízení pozic. Tohle by si měl asi každý opakovat stokrát před spaním, protože když budeš stavět svůj obchod na odhadování toho, kterým směrem půjde trh, tak budeš brzy psychicky na dně a buď skončíš v Bohnicích, nebo se budeš bát vstupovat do pozic a přijdeš o všechny peníze. NIKDO neví, kam půjde trh. Jsou borci kteří to dovedou po dlouholetých zkušenostech odhadnout, ale viděls ten dnešek...
Happy trading,
Petr

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dnešek spíše černý než růžový, už před daty proražené entry na libru a vyčkávání....průraz stopky a mínus 65 pips..Na euro to entry nedosáhlo, takže ručně po datech, ale opět SL průraz a za dvacet minut - 55 mínus..Tak jsem s tím seknul a nechal se vytáhnout polovičkou ven.. Zatím se hojím jen na EUR/GBP (dobrý tip z včerejšího fóra !), který držím od včerejška a které může být za určitých okolností (silnější euro trend) takovou menší náplastí na bolístku, už jen pro svou cca dvojnásobnou ziskovost na pips oproti ostatním.
SID

Odesláno

Sid: absolutně nepřeji tobě a nikomu z vás tady na fóru neuspěchy v obchodování, to mi prosím věřte, na druhou
stranu je "příjemné" číst, že se i mistr tesař někdy utne. Povzbudí to do dalšího studia forexových záležitosti. :)
Odesláno

namodro
Asi tak nejako to bude.
Som zadal entry na EUR/USD na 1,2150 v nadeji ze Trichet euro este trochu povzbudi a tak sa zda ze trh uz viac menej nema chut ist mojim smerom. (td)
No co uz aspon som sa dnes riadne poucil. :(

Odesláno

Holoubek Prohry musí člověk brát s nadhledem a věřit, že zítra bude lépe. :), něco mi ještě nyní otevřel systém, takže dnešek nebude tak katastrofální a z červených čísel se snad trošku vymaním... SID

1145

Odesláno

Holoubek:
ono to pomalu leze a pak se to zas vrací - čekal jsem, jestli náhodou trh trochu radostněji neposkočí... :) Jinak jsem pořád ve dvou pozicích, takže zatím jen spokojenost... :)
Petr

Odesláno

Holoubek
Som myslel ze to bude naraz aj 40 pips ano sice stupa, ale pomali tak som to radsej ukoncil uz som unaveny.
Ved ako hovori Sid, zajtra je tiez den mozno to zajtra dozeniem aspon teda dufam. ;)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...