Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Amen dzinku.
Presne jak rikas, chce to mit metodu, ktera je statisticky v plusu.
Jinak dolar pekne reverznul, jedna vec kterou jsem se dlouho psychologicky ucil je akceptovani toho, ze po fundamentech se to nekdy otoci o 180 stupnu. Jit proti vsem je to nejhorsi co vas na trhu muze potkat.

czaussie

Odesláno

No, taky jsem od rana podle tunelu na USD/CHF short a po zverejneni zprav jsem se docela klepal :)) Jenze clovek si musi sednout na ruce a jet podle planu. Dneska se to docela vyplatilo ;)

Odesláno

dzink:
jednu chvíli mi ty ruce zpod toho zadku utekly a zavřel jsem to těsně po reportu v profitu asi 20 pips. Pak jsem si řekl, že prostě ten obchodní plán dodržím, i kdyby mě to stálo poslední slipy, a nastoupil jsem znova na ceně o 20 pips lepší, než byla ráno, a šel jsem si udělat čaj, abych na tu katastrofu nemusel koukat...:)
Když jsem se vrátil, bralo mi to druhé fibo... :) :) :)

Odesláno

namodro: já myslím, že fundamenty zafungovaly i dnes poměrně dobře. To že někdo skočí do opačné pozice, nebo
mu to prorazí entry zrovna na té špatné straně ještě neznamená, že to nefunguje. Já bych se dnes po datech
neodvážil jen tak nakoupit dolar, a po celodenním Up trendu. Fundamenty jsou dobré vždy pokud zapříčini
pohyb, jakýkoliv pohyb. Kouzlo je v tom, že když se to hejbne tak pořádně. :)

Jinak tu máme ještě projev Tricheta dnes v 17:00.
Odesláno

Holoubek:
svatá pravda! Já měl ještě entry na obou stranách cable - je škoda, že při tom odchodu na čaj jsem je radši zrušil. Už jsem mohl konečně kupovat Sidovi tu dvanáctiletou... :)

Odesláno

Fundamenty dneska fungovaly, dolar zacal po zpravach posilovat, ze mu dosel dech a trh se otocil opacnym smerem to se stava. Vysledek GDP potvrdil ocekavani a dolar sel tam kam mel. Kdyby byl vysledek nad ocekavani priznivy tak dolar posiluje a nestane se obrat o 180. Souhlasim s Holoubkem ze po celodennim oslabovanim dolaru, jit po priznivych zpravach proti byl trochu hazard.

Odesláno

Zrovna jsem cetl, ze Spojene Arabske Emiraty diverzifikuji svoje rezervy a budou zvysovat zasoby eura z nynejsich 2% na 10% celkovych rezerv. Relativne kapka v mori, ale jak se to tady uz rozebiralo drive, jsou to precedenty a kdyz se prida kapka k kapce, driv nebo pozdeji zacne prset.
Netvrdim ovsem, ze to stoji za dnesnim posileni eura. Spise to vypada, ze euro ma holt celkem silny tyden (dobre fundamenty ohledne sily ekonomik a slibne vyhlidky na zvysovani sazeb) a odrazi se to v grafech.

czaussie

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...