Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moje entry este nedosiahlo, ale nezda sa mi ze by to HDP bolo lepsie ako ocakavane skor si myslim ze to dolaru nepomoze dufam v opak :)
A s Initial Claims to tiez nieje ruzove. :S

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Na paru AUDUSD jde ted uz otrepane jen o jedno - kdo nabidne vice muziky za stejny peniz. Obe ekonomiky jsou ve slusnem stavu a obe maji vysoke urokove miry. Pokud bude americky dolar naznacovat, ze 5.25% je dost moznych, AUD bude trpet. Na rozdil od FEDu, RBA (Reserve Bank of Australia) letos na miry asi sahat vubec nebude.
Takze je treba pekne cekat na americke HDP a pak se uvidi.

czaussie

Odesláno

Zdravim

To ALL:

Chtel bych znat vas nazor na me obchodovani... Jsem zacatecnikem na Live uctu (na demu uz zkoumam forex od listopadu). Nadchlo me obchodovani "na data". Jelikoz jsem zacatecnik tak se bojim a sem opatrnej jak to de... Nekdy mozna moc a to na ukor meho uctu. Tedy 2 minuty pred vyhlaseni odeslu entry +15 a -15 pips. Objem je vzdy 1 mini lot na 500USD na ucte. Inicial SL 15pips a TP 30-50 pips? Je to dobre? Nebo mam pozmenit nejakou z techto hodnot.

Dik Jirka.

Odesláno

To je normalni, obcas musi prijit nejaka ta ztrata. Nikdo neobchoduje bez ztrat. Dulezity je, aby profitabilni obchody vydelaly vic nez ty ztratovy projedou. Ani data nejsou zazracna metoda. Nic se nedeje, priste budete zas v klidu ready. A kdyz to nevyjde - musi to vyjit pri dalsi prilezitosti.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...