Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

To "udelatko" funguje v MetaTraderu4 a tam je mozno odesilat objednavky BUYSTOP a SELLSTOP ze systemu. Drive sem pravoval s VT, ale nelibylo se mi, ze nemuzu delat nic behem svicky a vzdy musim cekat az na konec svicky a to nemluvim a SW stoplossu, ktery, kdyz byla dlouha svicka se uplatnil az na jejim konci, takze to obchodovani bylo vlastne bez SL :).
Nyni sem si zvyknul na MT4 (chvilku mi to trvalo :) ) a ted uz bych nemenil... je to jen otazka zvyku... VT je asi privetivejsi lidem, kteri moc neprogramuji a tudis je jednoduzsi casta VT.

K tomu "udelatku" : Zadam cas, datum, SL, TP a necham to byt... Samo to pak kontroluje cas a kdyz je 2 az 5 minut pred vyhlasenim klicovych zaprav tak to odesle objednavky BuyStop a SellStop (ve vzdalenosti cca 10-20 pips od aktualni ceny). Pokud dojde k otevreni alespon jedne z nich, tak posouvam kazdej Tick SL 10-30 pips od aktualni ceny. Mno a bud to dosahne TP nebo to zpet propichne SL a tim ja ukoncim obchod. Nic zas az tak moc sloziteho, ale bohuzel vyzaduje to MT4.

Jirka

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To SID:
o tie fľaše whisky sa báť nemusíš ;). Ja Tvoje komentáre a prognózy beriem ako záverečný potvrdzujúci signál pred vstupom do pozície a musím povedať, že ak sa moje signály zhodnú s Tvojou prognózou, šanca na úspech je skutočne vysoká.
Chcem sa opýtať, ako vidíte vývoj na EUR/GBP v najbližších dňoch? Je tu náznak na uptrend, ale je šanca, že bude mať aj dlhšie trvanie?

Odesláno

To Galant
Já se nebojím o whisky, já mám strach o svou hlavu (abych nakonec neinvestoval výdělek do přilby).. :) EUR/GBP je zajímavý a dobrý tip !! Každopádně si myslím, že euro bude mít nyní v nastolených fundamentech navrh a dalo by se na tom slušně něco vydělat s minimálním rizikem. Ten možný Uptrend by nemusel mít jepičí život a nynějších cca 0,69 by mohlo klidně inklinovat i k 0,7..
SID

Odesláno

To Tuktuk
Ano, kolem 1,7310 může být tuhý odpor, raději posunou SL někde k těmto hodnotám (pokud to jde) a zadat nové entry kolem 1,7305 a sichrovat to samozřejmě SL tak +20,25 (kdyby náhodou došlo k průrazu i S2). Maximální se tak ztratí nový spread a nějaké drobné....Klasika - vrabci a holubi.. :)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...