Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Měl bych dotaz - zřejmě na czaussie, ale klidně i na ostatní odborníky:
nakolik si myslíte, že je provázaná GBP s AUD, případně i vzájemné provázání britské a australské ekonomiky jako celku? Připadá mi v poslední době, kromě toho hurikánu, že AUD vyčkává, co se semele s librou a pak ji víceméně následuje... :S

Odesláno

To Lisakus
Ve 12,00 hod. budou u CBI dat snad jen mírné korekce (podle prognóz spíše příznivé) a cable může na okamžik jít Up.
Ale nic se myslím nezmění na faktu, že libra si to šine pomalu (ale jistě) down k dalšímu S cca na 1,73..
SID

Odesláno

Zdravim,
Asi sem se spatne vyjadril. Zajima me, podle ceho poznam, ze dana zprava vyvola vetsi pohyb? Jedine dle ceho to zatim typuju (na demu) je EK z fxstreet a to pouze silne vyznacene zpravy a druhym indikatorem je toto vlakno :) Kdyz se ma neco vetsiho semlit, tak se tu o tom vzdy pise... Ma to vsak maly hacek. Pres den jsem vetsinou ve skole a tak nemuzu zadavat entry, tak sem si udelal program (EA) ktery par minut pred vydanim zprav odesle objednavky BUYSTOP a SELLSTOP... jenze nevim estli dana zprava vyvola dostatecny pohyb na to aby melo smysl to obchodovat...

Jirka

Odesláno

To BigBull
Zajímavé s tím signálem před zprávami...na jakém principu to udělátko funguje..EA ?

To TukTuk
Opravdu medvědí služba :)..teď se budu třepat, aby libra šla opravdu dolů, jinak mám ty láhve whisky na hlavě..

SID

Odesláno

Side
Ty se mýlíš málokdy a pamatuji když jsem pročítal fórum a příspěvky těch co tu byli před rokem, tak za dobu několika hodin než pročtu jedno obsáhlé vlákno tak vidím jak velký rozdíl je mezi obchody které jsi dělal loni v létě a letos. Kam se na tebe hrabou profíci. Myslím že jednou o tobě budeme číst v naučném slovníku či nějaké encyklopedii.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...