Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jeden technický dotaz, dává někdo entry nebo budete čekat podle toho co řekne BB? Když vstup na entry, tak kdy nejpozěji zadat, protože těsně před vyhlášením důležitých zpráv to nejde.

Odesláno

no raději sem entry už zadal, hezky na obě strany se SL i PT. Co kdyby spadlo VT. čekal jsem že se kmity uklidní a zminimalizují ale koukam že už se to něja začiná hýbat. a to je ještě hoďka času, no uvidíme.

Odesláno

Entry už rovněž zadány, hodinu tomu nazad.., zadával jsem dnes entry podstatně dříve, neboť se mi zdálo podezřelé, že "někdo" žene páry hodně vysoko proti dolaru, spíše spekulativně a "uměle"...V době kulminace (u libry na 1,7510) jsem dával entry deset, dvacet pips pod aktuál.. Takže se mi stalo, že na více párech (3x na USD/JPY a 4x na Cable, těm dnes věřím pořád nejvíce) jsou už entry několikrát proraženy. SL zadány a modlím se, aby BB byl optimista v následném komentáři vývoje dolaru..Za půl hodiny budeme chytřejší.. :)..i kdyby nebyl vývoj po BB podle očekávání, ztráty budou na SL minimální, ale možné zisky obrovské.. :)..jak říká přeneseně pan Pitkin - "a vo tom to je".. :)
SID

Odesláno

tak já jsem šel do toho rovnou po hlavě, z těch samých důvodů co Sid, takže rovnou Market za 1,2080 EUR/USD a
1,7504 GBP/USD, myslel jsem si ovšem, že ceny budou toho času podstaně níž, velký rozkmit může být nebezpečný
¨pro SL.
Odesláno

Ja jsem spokojenej jsem short na EUR a GBP ted se to zastavilo na supportu ale myslim ze to pujde dal.
Nevite nekdo jak to vidi FED do budoucnosti jestli predpokladaji dalsi zvysovani sazeb?

Mira

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...