Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tommyso
Aby se smál smajlík, musí být povolen na dvou místech, jednak na horní liště "Zapnout strategie" a potom na grafu s AOS F7 - Obecné - Umožnit obchodování.

Pokud ti nejde otevřít AOS nebo Indikátor v metaeditoru, podívej se, zda k němu existuje *.mq4.
Některé možná budeš mít jen s koncovkou *.ex4 - ty jsou už zkompilované a nedají se editovat

• 4 týdny později...
  • Odpovědí 314
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

JE tu prosím niekto, kto mi poradí ako dostanem Woodies CCI Indikátor v tejto podobe do svojej obchodnej platformy MT4 prosím? Našiel som hodne indikátorov, ktoré boli v neuplnej podobe. Kedže nie som programátor potreboval by som lopatisticky vysvetliť, čo a ako robiť, aby som platformu videl rovnako alebo podobne... :S vopred dakujem za akukolvek radu vsetkým"!!

14227

Odesláno

Prosim vás nevíte někdo zda se nedá zjistit na jakém principu funguje indikátor který mám v MT4 používám ho z jedné šablony ale pořádně nevím na jakém pricipu to funguje. V metatraderu mi to otevřít nejde protože to má koncovku ex4 a jinej soubor tu nemam :-|

Odesláno

@ japapatramtara

Omluv mou pozdní reakci, hledal jsem způsob jakým eliminovat nevhodné vstupy pro daný způsob obchodů. A ty byly špatné, pokud bylo ATR či ADX vysoké. Sice stačil jeden z ukazatelů vysoký, ale od oka při určité kombinaci už nastával problém. Na druhou stranu jsem se posunul o rok zpět a tam už tolik tyto dva ukazatele nepomáhali eliminovat špatné vstupy a hranice, kterou bych použil pro neobchodování by ve výsledku zbytečně moc omezovala současné vstupování do pozice.

Odesláno

Zdravím, prosím Vás, neporadil by mi niekdo, ako doplniť do EA funkciu ktorá by mi po dosiahnutí určiteho zisku posunula stop loss na určitú hodnotu? Z programovania ani neškrtnem... nenajde sa niekdo ochotný? Platforma MT4 , Ea priložený...

14370

Odesláno

hankeys

dakujem za odpoved, ale nemyslel som trailing stop. Ten tam mam. Mal som na mysli napríklad po dosiahnutí zisku 50 pip sa mi stop loss posunie na + 10 pip a dalej sa už posuvať nebude.

Odesláno

pokud po tom mauro (AFX :)) chceš to co psals, nastav ho takto

StopLoss.Pips=0;
TakeProfit.Pips=0;
Trail.Pips=0;
Trail.Starts.After.BreakEven=true;
extern int Move.To.BreakEven.at.pips=9; touto hodnotou říkáš, kdy se posun má aktivovat. tzn. na 9 pispsech zisku
extern int Move.To.BreakEven.Lock.pips=1; touto hodnotou říkáš, kam se má posunout, tzn. v tomto případě na jeden pips do plusu
extern int Move.Trail.Every.xx.Pips=0;
extern bool Use.ADR.for.SL.pips=false;
extern double tsl.divisor=0.40;

abych to shrnul, pokud to budeš mít takto, tak při zisku 9 pips, se tvůj SL posune na plus 1 pips. Tím jak si ty hodnoty přenastavíš, se to bude chovat.

• Vytvořit...