Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

SIDe ještě jednou díky za kvalitní info (tu)..jinak sem zaregistroval že se Dukas stal bankou..myslíš si že je možno očekávat nějaké změny? případně přínosy apod?

Odesláno

GameR
jj, Dukas získal 16.6.2010 plnou bankovní licenci a především to asi bude na počátku přínos pro Dukase samotného v rámci švajc bankovního systému. Co to přinese pro klienty ukáže až čas, jen se proslýchalo, že klienti s vyššími vklady budou mít možnost využívat i připravovaných bankovních služeb Dukase (jako standardní banky, vč. net bankovnictví atd.), ale to je podle mne zatím vše ještě v plenkách a hudba budoucnosti....uvidíme až časem.. :)
SID

• 3 týdny později...
Odesláno

Prajem pekný deň

Včera som si, opäť, chcel otvoriť svoj prvý micro FX účet u spoločnosti FXCM. Avšak sa tento krok v mojej budúcej kariére ako tradera stal akosi neočakávane ťažkým. Preto aby som zahnal niektoré svoje obavy, by som sa rad spýtal: keď by som si otvoril účet u danej spoločnosti (ale neposlal ešte žiaden vklad), a povedzme že by som si to o týždeň rozmyslel a chcel zrušiť účet, čakali by ma nejaké sankcie?

dopredu ďakujem za každú radu.

Odesláno

wollwerine Napsal:
-------------------------------------------------------
> Prajem pekný deň
>
> Včera som si, opäť, chcel otvoriť svoj prvý micro
> FX účet u spoločnosti FXCM. Avšak sa tento krok v
> mojej budúcej kariére ako tradera stal akosi
> neočakávane ťažkým. Preto aby som zahnal niektoré
> svoje obavy, by som sa rad spýtal: keď by som si
> otvoril účet u danej spoločnosti (ale neposlal
> ešte žiaden vklad), a povedzme že by som si to o
> týždeň rozmyslel a chcel zrušiť účet, čakali by ma
> nejaké sankcie?
>
> dopredu ďakujem za každú radu.

Doporucuju precist si, jake maji nastavene podminky - urcite bych nespolehal na to, co pise harmonie, ze kdyz tam nemas zadne penize, tak z tebe nic nedostanou. Tedy v tomhle pripade to bude nejspis pravda, ale vzhledem k tomu, ze vsude budes uvadet svoje realne udaje, tak pozor. Mohlo by se stat, ze ti nekde nauctuji nejake "administrativni poplatky" a pak vi, od koho je chtit.. U solidnich spolecnosti spis ne, ale vsichni vime, jak to dneska je..

Odesláno

Je to zhruba tak jak píše tomsla. Pokud nic nepošleš, nic Ti nevezmou a ani účet Ti nezruší - prostě budeš mít účet s nulou. Ale pokud peníze pošleš a nebudeš cca 1/2 obchodovat ani mít otevřenou jakoukoliv pozici, tak Ti budou účtovat každý měsíc nějaký adminiístrativní poplatek až Ti nakonec ten účet dříve nebo později vysosnou úplně. Tzn. účet bez peněz je v poho... kde nic není ani čert nebere, ale pokud už tam nějaké money máš musíš obchodovat :-)

• 1 month later...
Odesláno

Ahoj, prosím mohl bych se zeptat jak je to s úrokem při využití pákového efektu 1 : 100? Pokud si například založím účet s 1000 USD, abych se začal učit v reálu a budu kupovat miniloty EUR/USD (tedy 10000EUR), pak mi vlastně broker půjčil 9900EUR a pokud budu držet pozici třeba 3 dny, tak po mě bude zřejmě chtít nějaký úrok z půjčky... Nebo ne? Četl jsem stránky a sazebníky mnoha brokerů, ale informace o úrokových sazbách jsem nenašel. Prosím mohl by mi někdo, kdo například obchoduje miniloty EUR/USD na 1:100 poradit? Díky Jára

Odesláno

Ahoj, toto by som neriesil.
Uroky z pozicky neplatis, len ked drzis poziciu cez noc, tak sa beru do uvahy tzv rollover interest, pricom sa jedna vacsinou o zanedbatelnu sumu. Dalsia dolezita vec je, ze tak ako sa ti mozu odpocitat, tak sa ti mozu aj pripocitat, zalezi od toho, ci kupujes alebo predavas. U kazdeho menoveho paru su ine, ak pouzivas VT Trader, daj si "Advanced rates" a v stlpcoch IntSell a IntBuy mas u kazdeho menoveho paru napisane, kolko to bude a ci sa ti to bude pripocitavat alebo odpocitavat.

Ak to chces konkretnejsie a vies po anglicky : www.cmsfx.com/en/forex-trading-services/forex-trading-terms/rollover-interest/

Tohoto sa neobavaj, obcas sa ti to pripocita, obcas odpocita, nic co by islo vyrazne ovplyvnit vysku tvojho uctu.

• 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím a prosím o radu ,mám účet u CMS-Usa a chtěl bych přejít do Uk ,vím že to tu před časem několik lidí provedlo , tak prosím poradte jak na to , druhá věc je že jsem změnil banku a ted nevím jak si nechat poslat peníze zpět ,nebo jestli lze provést převod po založení nového účtu v Uk přímo tam ,to možné myslím nebylo ,Díky za pomoc .

• 3 months later...
Odesláno

Ahoj,
v diskusi nemůžu najít zmínku o komisích u jednotlivých brokerů. Proto mi tu snad někdo poradí:
Mám založený demo účet u české společnosti Colloseum, která má komise na jeden lot EURUSD asi 20$, které se tedy počítají z rozdílu nabídka/poptávka.
Můžete mi prosím někdo napsat zda tyto poplatky jsou u zahraničních brokerů menší popř podobné? Jako např. forex.com, popř jinde? Díky :)

Odesláno

Ahoj díky za odpověď, spíš by mě zajímal třeba nějaký konkrétní příklad, jde mi o to, jestli právě těch 20$ u Colloseum je hodně nebo na forexu jsou prostě komise všude vyšší. Mě osobně to připadně docela dost, v mé obhodní strategii mi takto vysoký poplatek docela dost ořezává celkovou výši zisků.

• Vytvořit...