Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den,
testuji forex miniloty na MT4 na demo uctu od FXpro.com . MT4 mi vyhovuje, chci zacit obchodovat s miniuctem 200USD nez si zabehnu system do krve. Cetl jsem recenze na FXpro a jsou ponekud smiseneho charakteru. Muzete mi doporucit solidniho brokera na takovyto miniucet ?

Dekuji a hezky den,
D3trax

• Odpovědí 1,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

D3trax

zkus si trochu přišetřit a třeba začni u ActivTrades. Ale skutečně $200 je velmi málo. Je to tak nanejvýš na mikroloty 0,01 a také to není nic moc. Jen si to vyzkoušej na demo a uvidíš, že rozumný MM se na tom postavit nedá. Můj názor $2 000 a mikroloty je takové minimum. S tím už si můžeš sice jen hrát, ale je už to live a už Tě to bude nutit k zamyšlení před každým obchodem.

Odesláno

Ja som hladal tiez brokera na FX a skoncil som s Oandou, maju dobre spready a nepouzivaju loty ale velkost pozicie si urcujes sam co je obrovska vyhoda pre MM, kludne aj s 200USD ked chces.
Na charts pouzivam Fxpro +MT4 pretoze oanda ma ine close asi 2 am.

Odesláno

D3trax Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dobry den,
> testuji forex miniloty na MT4 na demo uctu od......

Pokud jde o výběr brokera, situace pro začátečníka je obtížná, protože všichni tě budou škubat - je to jejich byznys. Vybíral bych podle mnohokrát uvedeného doporučení na www.forexpeacearmy.com/public/forex_broker_reviews v závislosti na systému jakým budeš obchodovat, a zda broker poskytuje mikroloty. Pak ještě minimálně měsíc vyzkoušet demo a přibližně posoudit chování brokera při různých situacích. Ohledně výše prvního vkladu zastávám naprosto opačný názor než všichni zde diskutující. Při správně zvoleném MM je 200USD zcela postačující, a pokud o ně přijdeš, nebude to tak bolet (a mimochodem, i z 200USD se dá za pár měsíců udělat 1000USD). Je totální nesmysl vletět do obchodování se všemi úsporami, a po prošvihnutí účtu se vším jenom naštvaně seknout. To je lepší rovnou zůstat u lopaty.
A ještě jedna věc, možná trochu opomíjená - trading není jen práce, je to styl života.
Happy pips.

Odesláno

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat těch, kdo obchodují živě u MB Trading na pár otázek ohledně otevření účtu.
Zajímalo by mne, jaká je minimální částka se kterou se dá otevřít účet a také by mne zajímalo, jaká je minimální velikost pozice - 0,1 nebo 0,01 Lotu?
Je něco na co bych se měla při otevírání připravit?

Moc díky :)

Odesláno

to andrea84

cau

takze muzes obchodovat i microloty, otevrou ti ucet od 200 ale to nevim jiste na futures je min od 2000 dolaru, hodne lidi nadava na tu jejich platformu ale kdyz se stim clovek nauci zachazet tak je to celkem supr :)

Odesláno

budvar:

Díky:)

Také mi zpočátku vůbec neseděla, ale čím víc ji zkouším, tím víc se mi líbí, jediné co mi vadí je kvalita grafů a to, že nejsou přímo v platformě ale přes Javu...moc tomu nerozumím :S Jinak fajn :)

Odesláno

Andrea84:
grafy by meli byt implementovany v dalsi verzi MBT platformy. zatim si muzes stahnout beta verzi kde uz grafy jsou. ale je to fakt jen beta. takze grafy se kousou indi moc nefachaj :o)
ale je na co se tesit (doufam)

neB

Odesláno

Ahoj. Máte někdo zkušenosti s Varengold. Jedu u nich cca měsíc demo a uvažuji o založení ostrého účtu.
Mají variabilní spready, ale poslední dobou to např. na EURJPY lítá od 5-6 do 12 pips. Přitom prý průměrný spread na tomto páru jsou 3 pips, což jsem tam skoro nikdy neviděl.
Díky za jakoukoliv zkušenost s tímto brokerem.

Jirka

Odesláno

jirkva Napsal:
-------------------------------------------------------
> Mají variabilní spready, ale poslední dobou to např. na EURJPY lítá od 5-6 do 12 pips. Přitom prý průměrný spread na tomto páru jsou 3 pips, což jsem tam skoro nikdy neviděl.

Co se ptáš? Sám sis odpověděl.

Odesláno

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat, jaká je u Activ nejmenší možná pozice? Chtěla bych si otevřít pidiúčet a zatím se nemohu rozhodnout u jakého brokera. Vím že otevírají účet už od 250eur, tak by mně zajímala i ta velikost pozice.

Díky

Edit: Pardon, už jsem to našla, jde tam i 0,01lot :)

• Vytvořit...