Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pajasoft:
dočkej času, brzo jich tu jistě bude více, již dnes existují, na to mám reference přímo z Metaquotes.

jaranek:
ATC to proklamují na webu již dlouho, ale prakticky to má fachčit během měsíce.

Milan

Odesláno

rád bych se zeptal na jednu věc.CMS mi poslala email na základě něhož jsem jim poslal peníze na účet, který byl v něm uvedený. Je toto číslo účtu mým účtem u Morganů nebo je to účet CMS a teprve až jim dojdou moje peníze, založej mi něco jako podúčet, kde se budou ukládat všechny moje zisky z tradingu?

Díky za odpoveď, Vlasta

Odesláno

Trigor:
Je to účet CMS u Morganů.Účet u CMS maš už iste založený,keď si mohol poslať peniaze však si to pravdepodobne uvádzal do správy pre CMS.Credit for Tvoje meno a Tvoje číslo účtu u CMS.
Marek

Odesláno

Marek24

no právě, že ne. Ve zprávě mělo být uvedeno jen jméno a slovo "NEW" , ale žádný číslo jsem v té zprávě, krom Destination Account Number neměl.
(to pochopitelně nevylučuje, že už je ten účet založený)

Vlasta

Odesláno

trigor

Jakmile CMS obdrží peníze, zašlou Ti oznámení o založení účtu:

LIVE ACCOUNT OPENING NOTIFICATION:

kde máš své číslo účtu u CMS:

Login Name: cms-12345

Account ID Number: 12345

Odesláno

Dobrý den,

zdravím všechny na tomto fóru a mám prosbu ohledně založení live účtu u CMS.
Při zadávání jednotlivých položek v on-line formuláři jsem se dostala k položce
occupation a dále mě to nechce pustit, přestože mám vše vyplněno.
Přijde hláška "vypršení doby načítání stránky".
Pokud jste se s tímto problémem někdo setkal, můžete pomoci?

Děkuji Věra.

Odesláno

Sid :

mám prosím takový problém se CMS. V pondělí jsem jim posílal peníze na založení nového účtu a do teď se nic neděje.Přijde mi to, že už uplynulo dost času, aby poslali email o založení účtu. Ve spamu nic nemám!!! Otázka tedy zní - na koho bych se měl obrátit s dotazem, co s tím je, abych nechodil ke kováříčkovi a nepřehazovali si mě tam jako horkej brambor.

Díky moc za radu, Vlasta

Odesláno

Trigor, taky myslim, ze je jeste cas. U me taky 5 dni. A taky zalezi, kdy a jakou formou jsi zadaval prikaz k uhrade. Nektere banky odepisuji platby az vecer tj. +dalsi den navic.

• Vytvořit...