Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím,
čekám na ověření dokladů už asi 4 den, a dnes po mě ještě chtěli telefoní účet na overeni, jestli tu jako opravdu žiju, tak jim ho pošlu, no a v nasledujicm mailu je, ze chteji jeste bank statement, uz me pekne se..., ale jo, tak jim ho posilam a doufam v normalni reakci, je to normalni postup? Proc tedy chteji jen passport, photo ID a last page of contract, kdyz si potom jeste napisou o tisic jinych dokladu ? THX

Odesláno

Caute.
Chcem prejsť na live účet a narazil som na malý problém : založiť ho v USD alebo EUR? Ide vlastne o posilňovanie koruny hlavne voči USD a preto sa mi javí lepšie EUR, i keď samozrejme aj ono voči korune stráca. Aký máte na to názor? Díky.

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim vás,
prosim chtel by sem založit real account v Migu no nevim co jim tam mam poslat...teda asi to bude overena kopie pasu, account agreement no nevim jesli by chteli výpis z účtu v bance nebo neco jiného...
Taky by sem potreboval poradit jaká banka na Slovensku je vhodná pro tento účel.predem dekuji za odpovedi!!!

Odesláno

Ahoj vsem,

prosim nekoho kdo ma osobni zkusenosti s live uctem u WHC o radu jak na nej poslat penize. Pokud vim chteji to pouze pres Webmoney a to jejich uzivatelske rozhrani je dost tragicke, takze uz dva dny zkoumam jak jim tam neco poslat. A pokud jeste prihodite zkusenost s rychlosti exekuce prikazu budu moc vdecny.

Diky Mirek

Odesláno

Mirabu
Máš nějaký zvláštní důvod jít do Ruska ? MT4 má fůra renomovanějších brokerů. Pokud vím, o WHC tu byla zmínka pouze jednou a to v souvislosti s možností obchodování DAXu.

Odesláno

Bachman
Chci zkusit krome Forexu i live ER2, ale jen v mini lotech pro zacatek. At jsem hledal jak jsem hledal krome WHC moc brokeru s MT4 neni a jeste aby meli rozumny spready to je jako safranu. Ale jsem rad za kazde doporuceni.

• Vytvořit...