Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

samozrejme, kto vie trochu ovladat Photoshop alebo akykolvek graficky program, ma to na par kliknuti, chcu sa jednoducho chranit...ked som otvaral ucet, este umoznovali dobit ucet cez PayPal, no uz nie je mozne, neviem preco, len standardne zadat cislo karty na ich zabezpecenej stranke, i ked poplatok ostal rovnaky

• Odpovědí 1,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím, chci se zeptat někoho (určitě Herman a možná i jiní), kdo má založený účet u Oandy. Jak jste řešili posílání peněz na účet? Vyšlo levněji posílání přes banku (případně kterou) nebo PayPal?
Díky za odpovědi.

Odesláno

to Unyer

Ja som peniaze do Oandy posielal cez banku,trvalo to 3 dni. Bola cez slovensku Unikredit banku. Myslim ze tu niekto nedavno pisal o problemoch cez Paypal ,tusim u IBFX. Podla mna tie problemy za to nestoja.Poplatok si nepametam,bolo to tusim nieco okolo 1000 Sk

herman

Odesláno

Tušil jsem že PayPal pro nás zatím není, dokud se nedá nabít z účtu, ale pouze kryje kreditku. Mám na volbu Českou spořitelnu nebo ČSOB, tak zkouknu poplatky a uvidím. Díky za odpověď.

Odesláno

Takže po vrácení peněz,které IBFX vrátila,protože jsem je posílal virtuální kartou jsem je tam poslal přes banku--po drátě řečeno po americku a je to o 300kč(1000dolarů) dražší než přes kartu,takže není co řešit(přes ge capital bank).Teď čekám na heslo.

Odesláno

Dobrý den,

chci vyplnit formulář pro otevření účtu u CMS. Nejsem si ale jistá, v jakém
formátu tam mám doplnit své číslo účtu. Má to být ve formátu IBAN, nebo stačí
9místné číslo + kód banky?

Děkuji za radu

X-etra

Odesláno

x-etra
normálně napiš číslo svého účtu v běžném tvaru třeba 987654321 a uvedeš případně jen název a adresu své banky. V zámoří české kódy bank a tvar IBAN vůbec neznají...Banky tam číselně rozlišují podle ABA nebo SWIFT kódu.
SID

Odesláno

Zdravim,

prosim, nevite nekdo o brokerovi, ktery poskytuje nasledujici sluzby 1. MT4 platformu 2.PAYPAL pro prevod penez 3. "nizky spread" .Nyni sem u OANDY ale na tu jejich platformu se nejak nemuzu navyknout, stale pouzivam na grafy MT4.
dekuji za kazdou informaci

Odesláno

Ahoj,
zakládám si učet u Oandy a chtějí poslat kopie dvou dokladů. Tak jsem jim oskenoval a poslal pas a občanku, ale teď mě trochu mrazí, jestli jsem to s tím rozdáváním osobních dat trochu nepřehnal ?!? :S

Odesláno

to: naposledy

Bez poslání "určítých" osobních údajů, by ti žádný broker účet založit neumožnil. Z toho je jasné že jsou 2 volby - buď nikam nic neposílat a neobchodovat, nebo poslat a obchodovat.
Brokeři určitě mají nějaká pravidla s nakládáním osobních údajů a někdo takový jako Oanda si nemůže problém dovolit. Ale samozřejmě netvrdím že vše je 100 procentní. Toť můj názor.

Bochy

Odesláno

Tak pro info (pro co jiného že?):

Posílal jsem peníze na účet u Oandy a rozhodoval se mezi PayPal, ČSOB a ČS ("spořka"). Pokud bude někdo ve stejné situaci, tak radím využít ČS, nejlépe Servis24. PayPal je sakra drahej, ČSOB chce 1% z částky, min. 250 CZK za převod do zahraničí a taky má horší kurz USD oproti ČS. ČS chce 1%, min. 220 CZK za převod do zahraničí a mě převedla peníze na účet u Oandy do dvou pracovních dní. Ve čtvrtek kolem deváté večerní podán příkaz přes Servis 24 na 1000 USD, v pátek avízo o provedení příkazu, v pondělí kolem poledne peníze odečtené z účtu no a ve 21:59 mi je Oanda připsala na účet. Celkové náklady 220 CZK, poplatky zvoleny OUR a samozřejmě na stránkách Oandy v Add funds podané ohlášení a vytvořen profil účtu u ČS. Takže kdyby chtěl někdo pomoct se zadáním v Servis 24, tak můžu poradit.

P.S. Nejsem zaměstnancem ČS a.s. ani jinak zainteresovaný na získání nových klientů ;-)

• Vytvořit...