Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Rolha
No firmu Ardeus jsem na listině vlastníků devizových licencí ČNB nenašel a nařízení snad pořád platí. Nemám všeobecně důvěru v offshore firmy typu GCI. Žádný komisní dohled, o struktuře firmy nevíš vlastně nic. I když mohou být dobří v sw a v rozsahu spreadu. Já mluvím za sebe, obchoduji i přes CMS a jsem spokojen. S jejich VT jsem si porozuměl a pro tebe je výhoda, že platforma je i v českém jazyce. Kontakt na jejich IB agenta bez poplatků jsem už tady někde uváděl.
SID

• Odpovědí 1,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Spajk
Pokud nepřesáhnou "české a slovenské nízké poplatky" + spread hodnotu standardu 3 body pro hlavní páry a máš záruku, že peníze uvidíš, proč nakonec ne. I když se mi nějak nelíbí, že tio není přímo s FX brokerem, ale přes nějakou další firmu. Já preferuji pro individuální klienty i pro menší firmy CMS, už pro úročení vkladů, sw Visual Trading v češtině (který si každý může v demu zkoušet jak dlouho chce bez omezení) nízkému prvnímu vkladu a online zprávám Reuters zdarma. Zatím jsem v globále na nic lepšího nenarazil.
SID

Odesláno

Jestli chceš radši Metatrader, tak dobrá volba je interbankfx.com - americká firma, nízké spready, jen tu češtinu si moc neužiješ :-). Zřízení účtu přes e-mail (potřebuješ jen naskeniovat doklady). Mně to trvalo 4 dny.

Odesláno

jj, navic jsem ted zjistil, ze CMS umoznuje obchodovat miniloty jednoduchym zpusobem: proste si u nich udelate ucet (min. 300USD mam pocit) a pri vstupu do pozice date 0,1 jako pocet kontraktu - to je jeden minilot. Takze neni treba zvlast konto na mini a pak menit na normalni, i na minilotech jede online Reuters, proste vypada to dobre. Akorat se clovek zvykly z dema nesmi splest a zadat pozici s 1 lotem :) Mohl by to byt drahy omyl. Libi se mi to, ten clovek co ho tady maji reaguje velmi rychle a vstricne. Osobne uz neuvazuju o nikom jinym.

Odesláno

to xTrip
zrovna minuly tyden jsem si otevrel u interbankfx.com miniaccount...ty pres ne taky jedes?
U me to trvalo snad 3 dny, i s prevodem penez, akorad jsem nepochopil, proc mi z tech 500 dolaru ztrhli 30...ztrhli ti je taky? jinak jsem vcera udelal svuj prvni realny obchod (+1 USD) a nemohl jsem z toho spat :)
co se tyce Interbank, jsem rad, ze mam spread na eur/usd 2 pipy...akorad me zaskocilo, ze nepouzivaji MT4, ale nejakou starsi verzi, tak doufam, ze na MT4 brzo prejdou, protoze mi na teto verzi plno veci chybi...4ka je dokonala... :)

kalich

Odesláno

Také jsem zažil zklamání,northfinnance jedou také starší verzi metatraderu.Psal jsem jim, kdy přejdou na MT4 a řekli mi že ho testují,ale nepřijde jim zatím tak stabilní jako předchozí verze.
Rado

Odesláno

Čau,
jede přes ně asi týden. Založení trvalo taky asi 3 dny, byl jsem mile překvapen tou rychlostí.
Co se týče těch peněz, mně teda nic nestrhli. Zkus se zeptat, co to má znamenat. Napadá mně, jestli to nemůže být tím, že nejedu miniloty. Nevím, ale mně fakt nic nestrhli.

Odesláno

cau,
tak sem se jich ptal, proc mi to strli, a oni napsali, ze to asi moje banka (eBanka) poslala pres "intermediary bank". Tak volam do eBanky, proc to neposlali primo, a proc sem platitl takovou castku, a kolikze to dela %, abych to pro priste vedel, a oni nic nevedeli...proste to poslou pres nakou korespondencni banku, a ani mi o tom nereknou vubec nic...a pry jestli tu platbu chci vystopovat, tak za to musim jeste zaplatit...!!! btw ty asi nebudes mit eBanku, co? popr co si vyplnoval v tom policku s poplatky? ja SHA... to mi poradila slecna na lince eBanky, pak tam je na vyber jeste OUR a BEN...

az na tenhle problem vsechno slape...MT4 ted testuji na demo uctech, takze uz se tesim, az ji budeme moci pouzivat i my...:)

Odesláno

SHA znamena, ze cast poplatku platite vy a cast prijemce - ten vam to samozrejme strhne z platby. Chcete-li aby castka dorazila cela, musite zadat OUR - pak platite vsechny poplatky vy a castka dorazi na ucet cela.
Petr

Odesláno

Mám také e-banku. Nechal sem defaultní hodnotu, což bude asi to "our". Určitě to bude tím, takže chyba není ani v e-bance, ani u interbankfx, ale v systému :-). Poučení: nevěřte slečnám z callcentra :-)

Odesláno

Pripadne ted uz vime, co to znamena, a muzeme slecnu z callcentra pozvat na kafe a poradne ji to vysvetlit Jeste ze jste to sem do fora dali, budu posilat penize a tohole je pomerne zasadni informace.

Odesláno

Zdravím všechny,
stojím před založením účtu u CMS (JP Morgan Chase Bank v N.Y).,.Zajímalo by mne, jakým způsobem můžu případný výdělěk převést na svůj účet do ČR, zdali poskytuje CMS nějaký bankovní software, nebo jakým způsobem lze toto provést.
Zdravím SIDa a rád bych od něho názor, zdali je to možné i u jiné banky a proč?(není třeba lepší možnost???)
Díky moc, ahoj

Odesláno

To Petrpfl
U CMS je to tak, že jim odfaxuji na zvláštním formuláři požadavek kolik chci převádět zpět na svůj účet, ale před tím si raději uzavřu pozice. Tam to asi někdo zkontroluje a tak do cca čtyř dnů (jak kdy, záleží na našich a jejich svátcích) to trvá než to mám doma. Neznám žádnou FX společnost, která by měla na výběr peněz nějaký sw. Vždy tam musí někdo nejprve podrobit kontrole tvoje konto a porovnat realitu na pozicích, zda nemáš otevřené pozice, které by mohly přesáhnout tvůj výběr money. S tou bankou jsem tě asi dobře nepochopil, jak u jiné banky ? CMS má asi stabilní konta u JP Morgan Chase, jiná FX zase někde jinde...nechápu.. :)
SID

Odesláno

To SID,
s tou bankou jsem to myslel tak, že si můžu zvolit jinou banku než JP MORGAN.O.K. teď je mit to jasné, že každá FX společnost má svou banku.Díky
Jo ještě něco, ten zvláštní formulář dostanu odkud?

• Vytvořit...