Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, mohl by mi nekdo doporucit vhodneho brokera?
Mam backtestovany system a rad bych ho otestoval na live miniuctu. Je to AOS v MT4 a funguje jen na parech se spreadem 2 pips. Dalsi pozadavek - aby sli objednavky, SL a TP zadavat alespon 7 pips od aktualni ceny a dalsi je konto max. 500 $. Prosel jsem vsechny brokery na Fxstreet a mojim pozadavkum vyhovuje jen IBFX. Bohuzel mam spread 2 pips jen na jedne mene (EURUSD). Idealni by byl MIG, ale tam je zas minimalni ucet 2000$ :(. Kdyby jste tedy vedeli o nekom lepsim, dejte vedet. Popr. neni jeste nekde (krome fxstreet) nejaky seznam spolehlivych brokeru?

Díky

• Odpovědí 1,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

kurkapetr Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ahoj, mohl by mi nekdo doporucit vhodneho brokera?
>
> Mam backtestovany system a rad bych ho otestoval
> na live miniuctu. Je to AOS v MT4 a funguje jen na
> parech se spreadem 2 pips.

Toto prinajmensom znie velmi podivne. Mozno off topic ale preco ti to nefunguje aj na paroch s 3-4pips spreadom?
Celkom slusny broker je www.mbtrading.com/fx aspon referencie mi tak hovoria ale myslim ze MT4 nemaju.

Odesláno

trosku mi to pripomina CyberiaTrader EA, ktery pred nedavnym casem zpusobil na par forech pekny vitr, ale ted v posledni dobe to nadseni utichlo... a jednou z podminek pro free verze co se sirili na forech byly spready do 2pips a objednavky nastavovaly okolo 5 az 10 pips aby zamezily totalnimu scalpingu

Odesláno

tawa:

CyberiaTrader EA neznam. Svuj system jsem si udelal sam a vzniknul spis nahodu. Mel jsem jistou predstavu a pri backtestu jsem upravoval a upravoval a upravoval a vzniklo trochu neco jineho nez byl puvodni zamer :). Funguje i se spreadem 3 pips, ale ma trosku vetsi DD a mensi zisk, ikdyz porad slusny. Je to tak trochu skalping - TP je cca 8-11 pips podle TF. Udela to tak 30 obchodu denne a kazdej mesic to ma teoreticky minimalne zdvojnasobit ucet :))).

Odesláno

kurkapetr: Pripajam sa k Pajsoft. A poviem ti preco: Zrejme mas maly average profit per trade. Mozno mas vyssiu win probability ale budes mat urcite slaby win:loss ratio. Staci maly slippage pri kazdom trejde a tvoj system nebude asi dobre fungovat. Prirataj si ku kazdemu trejdu slippage aspon $10USD. Sam hovoris ze uz pri spreade 3 pips mas trochu vacsi drawdown. Scalpingove systemy vacsinou na dlhe trate prehravaju. Odporucam backtestovat ten isty system aj v inych programoch ako v MT4 len tak pre objektivitu backtestov

Odesláno

to tawa > Mna spready v zásade nezaujímajú a nerobím si o nich žiadnu evidenciu, napísal som len to, že som spokojný s plnením pokynov. Správy neobchodujem (lebo to neviem) a prevažne sa držím 15 min. grafov. Ak spread niekedy pri správe vyletí, to nevylučujem , ale ani sa ma to netýka. Pre mňa je dôležitejšie , že mi uzavreli obchod na stopke v priebehu gapu a to presne na tej cene, kde som chcel.
A systému, ktorý je závislý na tom či je spread 2 alebo tri pipsy, by som neveril.

Odesláno

Vladko11>> diky za zpravu... rovnez nejsem prilis news trader, takze primarne nekoukam po tom jak velke nebo male jsou spready, ale parkrat uz jsem tim byl ovlivnen, kdy zbyecne jsem vyskocil diky trosku netradicni dire mezi nakupem a prodejem

Odesláno

joachim:

na demu to zatim funguje. V jinem systemu to naprogramovat neumim a rucne to nejde (mozna jde, ale byla by to priserna otrava a zda se mi to zbytecny). Jednodusi je nechat to bezet mesic na demu, popr. jeste lepsi na miniuctu...

Odesláno

Dobrý den,

na stránkách společnosti CMS je uvedeno, že minimum pro otevření účtu je 250 USD.
Je to pravda? Pokud budu chtít obchodovat 1 lot a budu si chtít otevřít účet se 4000 USD a SL používat na -170 USD, bude to stačit?

Děkuji.

Odesláno

X-etra,
no to zalezi, jak trefis vstup a trend :-) Na 1 lot je ti treba 250 na margin, neco na spread a pak uz muzes ficet tim spravny smerem... takze stacit ti to teoreticky bude. A nekdy muze byt na 1 lot i 10.000 malo :-).

Odesláno

No když zadám hned po vstupu SL -170 USD, tak mě to přece nemůže zruinovat ne? Max. ztratím těch 170 USD (to je včetně spreadů 3 pips). A když jedu demo VT přes CMS, tak to je stejné jako v reálu? Stejná data, ceny atd.? Dívala jsem se, že přes VT se může obchodovat u více společností, tak doufám, že když pak převedu penízky k CMS, tak že když mi přidělí nějaký kód, tak půjdu přes ně...

• Vytvořit...