Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ja jsem se setkal s velkou ale opravdu velkou neochotou, ze strany pravniku k takovemu overovani a jak to tak byva pravnik rad poradi a vubec se jim nezdal takovy styl otevirani uctu, ale stvrdit to podpisem to uz je jina :-(

• Odpovědí 1,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý deň,
Neni to téma úplne do tochto bloku, ale chcem sa spýtať na zdaňovanie v prípade že by som šiel obchodovať ako off shore spoločnosť, povedzme zaregistrovanú na seychelach, dal som si zistiť u jednej spoločnosti čo sa s týmito spoločnosťami zaoberá a povedali že nepoznajú prípad že by niekto nemohol obchodovať cez tieto spoločnosti a čo sa týka daní, tak tam zaznelo že dane by som platil iba paušálne a to s poradenstvom ktoré ta to spoločnosť poskytuje okolo 500 USD ročne, bez ohľadu na výšku príjmu, alebo straty. Malo by to výhody nakoľko konkrétne v tejto spoločnosti sa nemusí viesť ani učtovníctvo. Aký je Váš názor, je možné neplatiť tie dane?

Odesláno

To to neni gameserver? :)

Dúfam že ak to čítajú tak maximálne české úrady:) (nikomu ich neprajem), nakoľko som zo Slovenska. No čo potom dodať, nech žije off shore spoločnosť:).

Odesláno

Ahojte...Chci založit live účet u CMS, mám již také potřebné instrukce. Ale je nutno vyplňovat všechny ty příjmy, disponibilní kapitály a pod? Nestačí jen adresa a pak zaslání peněz na přidělený účet? Přecejenom oskenovaný pas + ŘP jsou dost choulostivé údaje. Jaká je záruka, že to nezneužijí (i když na fóru jsou s CMS jen pozitivní zkušenosti, takže se nechci nikoho dotknout).
A nebo bez vyplnění všech kolonek včetně těch tzv. choulostivých vám CMS účet vůbec neotevře? Má někdo zkušenosti, jaké jsou minimální položky v žádosti, které je nutno pro otevření účtu vyplnit?
Díky za odpověď.

Josef :)

Odesláno

JoSeh
Ano je potrebne vsetko vyplnit teda online formular ak nieco nevyplnis upozornia ta.
No pri otvarani uctu urcite potrebujes doklad totoznosti.
Ja som vyplnil vsetko podla mojho skutocneho momentalneho stavu takze skoro vsetko v online formulare.

Odesláno

JoSeh:

ber to jako minimální daň tomuto podnikání a nakonec tady jde hlavně o to, jesti nejsi nějaký ten Usáma B.L. nebo mafián a hlavně to ber jako doručovací adresu pro tvé případné zisky.

Odesláno

Ivan117 - ci ist do offshore jurisdikcie je len na tebe. Vyhnes sa sice vyssim daniam ale musis mat celu vec dobre premyslenu. O preukazovani povodu majetku ti vraviet snad netreba, cize naozaj musis mysliet na kazdy maly detail.

Sid: suhlasim. Vela traderov nielenze zaklada spolocnosti vonku ale aj sa do offshore statov casto stahuju, hlavne do karibiku aspon na zimu :)

• Vytvořit...