Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lidus
pokud máš nějaké dotazy k obsluze VT směruj je do vlákna VT (Visual Trading 1,6), určitě se najde dost ochotných traderů, kteří ti odpoví na tvoje otázky nebo i něco dovysvětlí...
SID

• Odpovědí 1,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

I mne se to zdalo hodne ale jeden kamos mi povedal ze kazdy chce ist s otvorenim uctu napriamo a potm su mnohy sklamany...neviem co tym myslel mozno ze jaz. barieru al. im jednoducho robi reklamu. 100 USD by som obetovala ale najviac by mi vadil popl. 5 USD za kazdy minilot.

Odesláno

5/USD za lot na miniforex uctu cize minilot.Asi do toho nepojdem a skusim to napriamo u CMS, este by som potrebovala nejake slusne skolenie alebo nejaky kurz, potrebujem doplnit medzery. Nevies o niecom? /prepac ak tykam/.

Odesláno

Lidus:
zakladania účtu priamo u CMS sa báť nemusíš. Robil som to tiež a to si viem po anglicky vypítať len jesť a piť. :)
Dokonca ti pošlú nejakú ako predlohu podľa čoho si vyplníš formulár, prípadne ti pomôžu v českej odnoži CMS.

Odesláno

Prosím o radu, minulý měsíc se mi podařilo vyluxovat live účet 30.6. na euro/usd - neměl jsem vše pokryto stoplosy.
Otázka: jakým způsobem si mám doplnit finance na účet? Zaslal jsem $200 na adresu jako při prvopočáteční platbě při založení, je to správně? Zatím mi na účtu peníze nenaběhly, stále tam mám zbylých $8 . Ve čtvrtek jsem zadával v ČSOB. díky za odpověď.

Odesláno

Zdravim vsetkych

Prave dnes som pisala dotaz na uz tolko krat tu zmienovanu adresu : cmsforex@post.cz ze ako prebieha otvorenie realneho uctu. Poslali mi vycerpavajucu odpoved a prekvapilo ma ze to nie vobec zlozite, teraz uz len nazbierat odvahu a pustit sa do toho.

Odesláno

Ahoj,
strasne sa tesim na otvorenie realneho uctu...obchodujem na demo uz par mesiacov ale mna to demo poslednu dobu nebavy ked vidim ze tam nejde o realne peniaze. Mozno ze je prave chyba ale ten nutkavy pocit co mam v sebe nemozem potlacit. Mam rizikovy kapital tak preco nie?....mimochodom nedavno som v Tv videla ponuku domov s krasnymy bazenami na Ibize...takze inspiraciu tiez mam :))...len aby som nespadla na cumak a nerozbila si tie ruzove okuliare :(

Odesláno

to: glader
tak jsem se dnes dočkal připsání $ na účet. Z ČSOB na cms 4prac dny (čt,pá, po út. ) Již jsem ovšem nestihl dnešní pohyb. Ale na demu mi to konečně něco nadělilo. Přeji všem rozvahu a pevný charakter.

• Vytvořit...