Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to mirekkolacek:
Peniaze som zasielal cez internetbanking a komunikoval som z mojou pobockou, no na otazku "mozem do platobneho titulu zadat 100-vku?" mi baba odpovedala: "myslim, ze ano."
Az potom som si uvedomil, ze 100 - osobitne regulovany prevod do 50.000 EUR. A to EUR na konci ma strasi.
Asi sa im radsej este ozvem.
Vdaka.

• Odpovědí 1,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To mirekkolacek:
Tak sa mi ozvali s banky, ze prikaz bol nezrealizovany z dovodu chybneho plat. titulu.
Teraz som tam zadal 335 - Financne sluzby a myslim, ze je to OK.
100 - bol prevod do krajin EHP do 50.000 EUR.
J

• 3 týdny později...
Odesláno

To daryl2264:

firma sídlí v USA, je registrována u FCM a CFTC, tak to bude asi problém v e-mailech. Mě a více lidem tady z fóra se stalo u registrace, že nám jejich e-mail skončil ve spamu (mrkni do příslušné složky). Zkus tam poslat fax nebo zavolat.

Odesláno

daryl2264:
přesně jak píše teqa: zkontrolovat spamový koš - mně se tam jejich majly objevily dokonce až skoro po týdnu!!!. Jinak je taky velmi dobré řešení jejich live chat - už jsem s nimi něco řešil a na live chatu je to rychlejší než e-mail a levnější než telefon. Navíc, pokud příliš nezvládáš english, tak si můžeš dopředu připravit nějaké větičky a třeba je tam jen přes clipboard kopírovat... :)
Petr

Odesláno

Po několikatýdením půstu obchodování mi najednou nejde přihlášení. Program VTtrader hlásí nesprávné heslo, ale to mám určitě správně, je možné, že mi CMS zrušila demo účet, protože jsem dlouho neobchodoval? Má někdo podobnou zkušenost? Díky.

Odesláno

to Ston
nemáš zapnutej na klávesnici caps lock? von je VT key sensitive - několikrát se mi stalo to co tobě a po několika minutách skoušení jsem zjistil, že je to jen tímhle. jináč nevim

Odesláno

Ston
Nainstaluj si znovu VT, možná že už máš starou verzi. Také se mi to stalo, ale po několika pokusech jsem se opět přihlásil. Asi nějaký forexový šotek :) (tu)

Odesláno

eurofos
Možná že je to u každé varianty verze jinak, ale mě se stalo, že pokud jsem do určitého data nenainstaloval novou verzi, tak se mi to bloklo. Tudíž teď když je k dispozici inovace okamžitě jí nainstaluji a je klid. :D

Odesláno

Capslock jsem neměl zapnutý určitě, navíc jsem později zkoušel okopírovat heslo z e-mailu. Update ani reinstalace nepomohla. Otevření nového demo účtu ano. Díky za snahu.

• Vytvořit...